Barcelona sai vaivaisen yhden vedon kohti maalia ja hävisi – Ronald Koeman syytti vastustajaa kunnioituksen puutteesta: "Hän herjasi minua"

Barcelonalla on paljon mietittävää ennen ensi viikolla pelattavaa La Ligan El Clásicoa. 

Viime kaudella La Ligassa kahdeksanneksi sijoittunut Getafe FC nappasi 1–0-voiton suurseura Barcelonasta. Jaime Mata viimeisteli tylysti pilkulta toisella jaksolla, kun Frenkie de Jong oli aiheuttanut vaarattomassa paikassa rangaistuspotkun. 

Sarjassa vasta yhdeksäntenä majaileva Barcelona sai vain yhden vedon kohti maalia koko ottelussa. Getafella kuteja oli neljä, vaikka Barcelona piti palloa 73-prosenttisesti. 

Barcelonan valmentaja Ronald Koeman oli tuohtunut myös tappion tuoneesta rankkarituomiosta. 

– Näytti siltä kuin he olisivat hakeneet sitä ja me menimme ansaan. En tiedä, että oliko tänään VAR käytössä vai ei. 

"Kaksi tai kolme rumaa juttua"

Koeman väitti ottelun jälkeen, että Getafen pelaaja Allan Nyom olisi haukkunut häntä.  Hän oli puhunut Getafen valmentajalle Jose Bordalakselle laiturin käytöksestä. 

– Kerroin hänelle , että numero 12 on käyttäytynyt epäkunnioittavasti. Hän sanoi kaksi tai kolme hyvin rumaa juttua, joita en voi toistaa. Hän herjasi minua, Koeman sanoi lehdistötilaisuudessa Reutersin mukaan. 

– Emme voi hyväksyä tällaista modernissa jalkapalloilussa. 

Bordalas sanoi, ettei hän usko pelaajansa herjanneen Koemania. 

– Olen puhumassa täällä jalkapallosta, en kiistoista. Puhun pojalle huomenna, mutta epäilen että Nyom olisi tehnyt sen. Tunnen hänet hyvin. 

– Hän on hyvin kilpailullinen, mutta myös erittäin kunnioittava persoona. 

Ensi viikon lauantain klassikko-ottelusta Real Madridia vastaan tulee mielenkiintoinen kamppailu, koska molemmilla on tappio alla. Real Madrid hävisi sarjanousija Cádizille 0–1. 

Real Madrid johtaa sarjaa kymmenellä pisteellä parhaalla maalierolla. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja