Barcelona-luotsi kuumeni erotuomarin kovasta ratkaisusta – tähtipelaaja ei voi pelata odotetussa kohtaamisessa: "En ymmärrä, miksi"

Barcelonan tähtipelaajiin lukeutuva keskuspuolustaja Gerard Pique on pelikiellossa seuraavasta Mestarien liigan ottelusta Juventusta vastaan, koska hänet ajettiin ulos kentältä Ferencvarosia vastaan tiistaina.

Suoran punaisen kortin 5–1-voitossa saanut Pique nykäisi Ferencvarosin hyökkääjää Tokmac Nguenia paidasta rangaistusalueen sisällä. Erotuomari Sandro Scharer puhalsi pelin poikki ja osoitti rangaistuspilkkua.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman piti rankkarin ja punaisen kortin yhdistelmää liian rajuna ratkaisuna. Hollantilaisluotsin mukaan keltainen kortti olisi riittänyt.

Jalkapallon sääntöjä muutettiin hiljattain siten, että rangaistuspotkun tuomitsemisen yhteydessä pelaajalle ei tarvitse antaa punaista korttia, vaikka hän veisi vastustajalta ilmeisen maalipaikan. Jostain syystä Scharer päätti kuitenkin heittää Piquen ulos ottelusta.

– Se oli liian kova rangaistus. Jos se on rike, se on rangaistuspotku ja keltainen kortti. En ymmärrä, miksi erotuomari antoi punaisen kortin. Mutta meidän on hyväksyttävä se, Koeman totesi Reutersin mukaan.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Seuraavassa Mestarien liigan ottelussaan Barcelona kohtaa italialaisjätti Juventuksen Torinossa 28. lokakuuta ja saa pärjätä reissupelissään ilman pelikiellossa olevaa luottotoppariaan.

Ensi viikonloppuna Barcelona kohtaa La Ligassa verivihollisensa Real Madridin kauden ensimmäisessä El Clásicossa. Lauantaina kello 17 alkava ottelu on nähtävissä suorana C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat