Mainos

Barbie ja Ken eroavat

Yli 43 vuotta yhdessä ollut Hollywoodin peruspari, Barbie ja Ken, ovat päättäneet erota, tai kuten leluvalmistaja Mattel asian ilmaisee "viettää aikaa erillään".

Vaikka Barbie on ystävystynyt vuosien varrella maailmankuulujen poikabändien jäsenten ja salaisten agenttien kanssa, on Ken aina ollut hänen sydämensä valittu.

Ken on ollut Barbien rinnalla yli neljä vuosikymmentä ja tukenut häntä urallaan teinimuotimallista aina nykyiseen filmitähteyteen asti. Heidän suhteensa on ollut niin arvostettu, että muiden julkkisparien on usein sanottu olevan kuin "Barbie ja Ken."

Nukkeparin legendaarinen romanssi alkoi, kun he tapasivat tv-mainoksen lavasteissa vuonna 1961. Siitä lähtien suhde on rakennettu näyttämään hollywoodilaiselta sadulta. Barbie ja hänen kosijansa ovat onnistuneet vangitsemaan kuuluisimpien rakkaustarinoiden kuten Scarlett ja Rhett Tuulenviemästä olennaisimman omaan suhteeseensa. Onpa heidän tarinaansa verrattu Romeon ja Julian tarinaankin.

-Barbie ja Ken ovat aina olleet poikkeuksellinen pari, koska heidän kemiansa pelaavat niin valkokankaalla, kuin privaatissakin, sanoo parin business-johtaja ja Mattelin Markkinoinnin varapääjohtaja Russell Arons.

-Itse asiassa he ovat juuri saaneet valmiiksi neljännen yhteisen elokuvansa, 'Barbie as The Princess and the Pauper,' (Prinsessa ja kerjäläinen) joka tulee ensi-iltaan syksyllä. Ja nyt he ovat päättäneet viettää vähän laatuaikaa - erillään, kertoo Arons.

Barbie debytoi maailmanlaajuisesti uimapuvussa Malibun rannoilla vuonna 1959, ja siitä lähtien hänen uransa on ollut nousujohteinen. Barbiesta on tullut populaarikulttuuri-ilmiö, muttei ilman alati kannustavaa miestään. Nyt kun hän on jälleen sinkku, Mattel tuo markkinoille uuden huolettoman ja itsenäisen nukke-lookin, jossa Barbie palaa nuoruutensa Kaliforniaan.

Vaikka nukkeparin tulevaisuus onkin vielä hämärän peitossa, yksi asia on varma, lupaa leluvalmistaja Mattel, Barbie ja Ken pysyvät ikuisina ystävinä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.