Barbara luki satukirjaa "Brendan tuuheasta majavasta" ja ulvoi naurusta – videosta hitti: "Kuka hitto kirjoitti tämän kirjan?"

"Voi... Hyvä... Luoja!"Toimittajan reaktio biisoneihin huvittaa 0:36
"Voi... Hyvä... Luoja!" Toimittajan reaktio biisoneihin huvittaa – livahti liukkaasti karkuun eläinten lähestyessä

"Majavasta" kertova satu toi Barbaran mieleen ainoastaan alapääkarvoituksen, ja hän toikin miljoonille hupia lukiessaan satua majavan "siistimisestä".

Barbara Parrott toi miljoonille iloa luettuaan netissä "lastenkirjaa", joka kertoo Brendasta ja tämän parturointia kaipaavasta majavasta. Lapsenomaisen, mutta kenties silti enemmän aikuiseen makuun olevan teoksen nimi on Brendan majava kaipaa parturia.

Facebook-videollaan Barbara kykeni tuskin hengittämään lukiessaan, sillä hänen siskonsa nimi on myös Brenda. Ilmeisesti kirja-Brendan "pehmoisen ja karvaisen majavan" aiheuttamat alapäämielleyhtymät olivat Barbaralle liikaa, ja hän lähestulkoon ulvoi naurusta koko videon lukemisen ajan.

"Kuka hitto kirjoitti tämän kirjan?"

Tarinassa Brendan majava on "iso ja karvainen", ja siksi muut pitävät sitä pelottavana. Brenda vie majavansa uimaan, ja rannalla isoa ja karvaista majavaa tuijotetaan ihmetellen.

Siinä, missä lapsi kenties näkisi aidon eläin-majavan, Barbara näki viittauksen häpykarvoihin.

– Kuka hitto kirjoitti tämän kirjan, hysteerinen Barbara nauroi.

Lopulta tarinan Brenda tapaa ystäviensä majavat: yhden, trendikkäästi trimmatun majavan, sekä toisen, täysin karvattomaksi ajellun "brasiliaismajavan".

– Ei tämä voi olla totta. Voi hitto, Barbara nauroi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lopuksi Brendankin majava ajellaan ja vahataan. Käänne oli Barbaralle melkein liikaa.

– Minä ehkä kuolen, Barbara ulvoi.

Kirjan tarina päättyi "mukavasti": Brendan majavasta tuli sileä ja kiiltävä, ja Brenda esittelikin majavaansa ylpeänä kaikille.

"Nauru on parasta lääkettä"

Barbara pääsi kikatukseltaan hädin tuskin kirjan loppuun asti, ja hänen naurunsa tarttui muihinkin: naisen lukuvideota katsottiin pian miljoonia kertoja. Barbara kiitteli videon katsojia ja iloitsi siitä, että on voinut levittää iloa.

– Ei tämän ollut tarkoitus tulla viraalihitiksi, mutta olen onnellinen, että niin kävi, koska nyt moni nauraa näinä vaikeina aikoina, nainen totesi Facebookissa.

– Mielenterveys on nyt niin tärkeää. Nauru on parasta lääkettä, ja olen häkeltynyt siitä, miten monia olen voinut auttaa eristyksen ja sosiaalisen eristämisen aikana.

Muitakin outoja kirjoja on olemassa

"Lastenkirjan" on kirjoittanut Bimisi Tayanita. Hänellä on muitakin kirjoja, jotka vaikuttavat lapsellisilta, mutta tarjoavat suurta hupia aikuisille; esimerkiksi pähkinämyyjästä kertovan kirjan nimi on "pane Tonyn pähkinät suuhusi".

Barbara onkin luvannut lukea myös muita Bimisin teoksia videolle ja jakaa niitä kanavallaan YouTubessa.

Lähteet: Facebook.com/barbara.hennessey, Amazon, Facebook.com/LADbible

Lue myös:

    Uusimmat