Bachelor Anton Aaltonen tietää, mitä haluaa kumppaniltaan: "Olen sanonut moniin juttuihin kyllä"

0:40
Katso videolta, mitkä Anton Aaltoselle ovat tärkeitä arvoja ja motto parisuhteessa.

Uusi Bachelor Suomi -ohjelman poikamies Anton Aaltonen lähtee asioihin täysillä mukaan.

Bachelor Suomi -ohjelman toinen poikamies ja bachelor Anton Aaltonen, 28, vitsailee tulevaisuuden suunnitelmiensa olevan pieniä ja vaatimattomia. 

– Asunnon ostamista ja perheen perustamista. Haluan vakavaan parisuhteeseen, Aaltonen kertoi MTV Uutisille Maikkarin ohjelmien mediatilaisuudessa 9. tammikuuta.

Aaltonen kuvailee tunnelmaansa huikeaksi, kun monen kuukauden jälkeen tieto hänen osallistumisestaan ohjelmaan on vihdoin julkista.

– Lähimmät ihmiseni tosin tiesivät jo ennen tätä tilaisuutta. Vanhemmilleni olen kertonut, ja ensin sain heiltä naurut ja sen jälkeen todella kannustavaa ja ihanaa palautetta. Innolla odotan, mitä kaikkea nyt on luvassa, Aaltonen kertoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aaltonen on seurustellut elämässään muutaman kerran, joten tietää, mitä kumppaniltaan haluaa ja onkin etsinyt kumppania jo ennen ohjelmaa hyvin avoimin mielin.

– Olen sanonut moniin juttuihin kyllä, että lähdetään kokeilemaan. Ja jos se ei toimi, niin ei toimi. Osaan käsitellä pettymyksetkin. Jos tulee mielenkiintoinen tyyppi vastaan, niin mieluummin hyppään siihen täysillä kuin varon.

Katso jutun alussa olevalta videolta, mitkä Anton Aaltoselle ovat tärkeitä arvoja ja motto parisuhteessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja