Axl Smith löysi uhrinsa työkeikoilta – nuorin naisista lukioikäinen

Muun muassa The Voice of Finland -ohjelman juontajana tunnetun Axl Smithin oikeustapauksessa oli peräti 29 asianomistajaa. Monet heistä tutustuivat Smithiin tämän työtehtävien yhteydessä. 

Juontaja Axl Smith tuomittiin tiistaina vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeuteen. Smith tuomittiin 30 salakatselusta, kahdesta yksityiselämää haittaavan tiedon levittämisestä sekä neljästä kunnianluokkauksesta.

Oikeuden pöytäkirjoista selviää, että Smith tapasi suurimman osan uhreistaan työkeikkojen yhteydessä.

Eräs asianomistaja kertoo tavanneensa Smithin osallistuessaan televisio-ohjelmaan vuonna 2012. Asianomistaja yöpyi Smithin luona ensimmäisen kerran marraskuussa 2012. Suhde jatkui vuonna 2014, kun uhri muutti Helsinkiin ja tapaamiskertoja sekä yhdyntöjä oli ainakin parikymmentä. Smith ei koskaan kysynyt lupaa uhrinsa kuvaamiseen.

Toinen asiaomistaja kertoo tavanneensa Smithin lukiossa opiskellessaan. Smith oli saapunut juontamaan lastenoikeuksia puolustavan Unicef-järjestön konserttia asianomistajan lukiolle.

Tämän jälkeen 18-vuotias asianomistaja otti itse yhteyttä Smithiin ja kaksikko alkoi viestitellä. Asianomistaja meni Smithin keikalle ja tämän jälkeen hänen asunnolleen, jonne jäi yöksi. Tämän jälkeen he tapailivat muutamia kertoja, harrastivat seksiä useita kertoja, eikä Smith koskaan kysynyt lupaa kuvaamiseen.

Eräs nainen kertoo tavanneensa Smithin yhteisien työtilaisuuksien kautta. Smith oli pyytänyt häntä treffeille. Tapailu jatkui ja he viettivät useita öitä yhdessä maalis-huhtikuussa 2015. Jokaisella kerralla pari harrasti seksiä ja asianomistaja koki sen tapailuna, joka ei ollut hänelle yhdentekevää. Smith oli antanut naiselle kotonaan oman hammasharjan ja pyyhkeen, ja siksi nainen oletti, ettei Smith tapaile muita.

Työkeikkojen lisäksi Smith tapasi naisia myös Tinder-sovelluksen kautta. Eräs nainen kertoo, että Tinderissä tapaamisen jälkeen hän ja Smith olivat tavanneet kymmeniä kertoja viikoittain tai tiheämmin.

Smith oli itse todennut, että on hienoa, etteivät he tapaile muita. Suhde päättyi siihen, kun Smith laittoi joillekin asianomistajille Facebook-viestin, jossa hän kertoo poliisitutkinnasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja