Avril Lavignen ja poikaystävän eron taustat

Avril Lavignen ja hänen poikaystävänsä Brody Jennerin kahden vuoden suhde päättyi vastikään eroon. Eron taustalla on Jennerin halu keskittyä omaan uraansa, US-lehti uutisoi.

Laulaja Avril Lavigne on eronnut poikaystävästään Brody Jenneristä. Pari ehti seurustella kaksi vuotta. Ystävän mukaan päätös oli yhteinen, mutta tosiasiassa Jenner oli se, joka todella jätti Lavignen. Ystävän mukaan Jenner on sitä mieltä, että hän täytyy keskittyä omaan uraansa, eikä mies halua lähteä mukaan Lavignen kiertueelle.

– Hän sanoi olevansa kyllästynyt olemaan hänen avecinsa ja lähtemään aina kiertueelle Lavignen kanssa, ystävä paljastaa.

Vaikka Lavign arvostikin poikaystävänsä kiertueella oloa, hän alkoi menettää kunnioitusta tätä kohtaan, sillä tämä ei ollut tehnyt mitään omaa aikoihin. Myös Jenner halusi palata kiihkeästi televisiouransa pariin.

– Minun täytyy jäädä Los Angelesiin ja mennä takaisin televisioon, joko realityn tai käsikirjoitetun ohjelman pariin. Mutta tunnen itseni looseriksi, Jenner oli paljastanut.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja