Avoliittoon muuttavat Kerttu Rissanen ja Sami Uotila juhlistivat vuosipäiväänsä – harvinainen yhteiskuva julki

9:03
Salkkareiden dramaattiset käänteet saivat Aki Nikkisen fanit huolestumaan - näin näyttelijä Sami Uotila kommentoi tilannetta

Salkkareista tutut Kerttu Rissanen ja Sami Uotila ovat pitäneet yhtä jo kahden vuoden ajan.

Salatut elämät -sarjasta tutuksi tulleet Kerttu Rissanen, 24, ja Sami Uotila, 49, viettivät viikonloppuna vuosipäiväänsä. Rissanen julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa, jossa pariskunta viettää rennosti aikaa hotellihuoneessa.

– Eilen vietettiin vuosipäivää, oli ihana ilta, Rissanen kirjoitti ja paljasti kirjotuksessaan pariskunnan nauttineen juhlapäivän kunniaksi illallisesta ja hotelliyöstä.

Rissanen vahvisti pariskunnan seurustelevan loppukesästä 2019. Molemmat ovat kuitenkin pitäneet julkisuudessa hyvin matalaa profiilia suhteestaan.

Kuvatekstistä käy kuitenkin nyt ilmi, että pariskunta on pitänyt yhtä nyt jo kahden vuoden ajan. Rissanen kertoi viime viikolla MTV Uutisille, että he muuttavat avoliittoon. Yhtinen koti löytyi Helsingin Kampista.

– Meillä on ollut Samin kanssa tähän asti omat kämpät. Minulle on ylipäätänsä uusi juttu muuttaa kenenkään kanssa yhteen. Jännää, mutta tosi kivaa, Rissanen kertoo MTV Uutisille.

Rissanen kertoi, että yhteiseen kotiin lähtee tulle huonekaluja molempien entisistä kodeista, mutta myös uusia on hankittava.

– Haen inspiraatiota Pinterestistä, että löytäisin sen oikean sisustustyylin. 

Asunnossa on tämän hetken sisustustrendeihin kuuluva kalanruotoparketti ja lasiovi makuuhuoneeseen.

Rissasen Salkkarit-hahmo Sanni poistui sarjasta dramaattisten juonenkäänteiden myötä keväällä. Uotilan legendaarinen hahmo Aki Nikkinen sen sijaan on edelleen tuttu näky Pihlajakadulla.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja