Avoimessa suhteessa elävät Iida ja Renne: Avioliitto ei muuta mitään

Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila toteavat, ettei avioliitto ole muuttanut heidän suhdettaan mitenkään. Seuraava askel suhteeseen on myös jo mietitty.

Radiosta tuttu pariskunta Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila avioituivat salaa maistraatissa.

– Teimme päätöksen viime kesänä. Mietimme lähinnä, että koska ja miten. Alkuvuodesta päätimme mennä naimisiin vähän yllättäen, niin säästyttiin kaikelta järjestämiseltä, Renne kertoo.

Pariskunta kertoo, että hääpäivään kuului vapputorilla kiertelyä ja hyvä illallinen. Hotellille nuori pari oli leiponut mukaan kahdeksan hengen hääkakun, jonka tuhoamiseen he lähtivät kaksistaan.

– Kaverit ovat kyselleet, että mites hääyö meni. Olen siihen vaan sanonut, että maattiin selällämme ja taputeltiin vatsaa, Iida nauraa.

Pari on kertonut eläneensä avoimessa suhteessa. Avioliitto ei tule muuttamaan suhdetta mitenkään.

– Ainoa asia mitä en vielä ihan ymmärrä on, että nimeni on muuttunut Ketolasta Ketola-Korppilaksi, hyväntuulinen Iida virnistää.

– Seuraava askel on, että otamme neljän ja puolen vuoden päästä uuden koiran, jonka nimeksi tulee Stefan. Sitten meillä on Stefu ja Toffe! Iida jatkaa.

Syy odotukselle on Iidan mukaan se, että uuden pennun saapuessa aiemmalla koiralla on iän tuomaa rauhallisuutta ja viisautta, jolla se voi opastaa uutta perheen jäsentä.

– Seuraava askel ei siis tule olemaan lapset, koska minulla on edelleen piuhat poikki, eivätkä ne tietääkseni ole kasvaneet takaisin, Renne vitsailee.

Seuraavaksi edessä on kuukauden häämatka Vietnamiin. Matkalle pariskunta lähtee heti heinäkuun alussa.

– Neljäksi yöksi on varattu majoitus. Siitä katsellaan että mihin jatkamme, Renne kertoo suunnitelmia.

Lue myös:

    Uusimmat