Mainos

Aviopari intoutui järjettömän härskiin hääkuvaan: "Elämä on jo tarpeeksi sievistelevää"

Hääpäivän sanotaan usein olevan elämän onnellisin päivä, joten miksi et kruunaisi tätä päivää kuvauksilla, joilla on kirjaimellisesti onnellinen loppu?

Hollantilaisen parin hääkuvauksissa innostuttiin ottamaan kuva, jossa sulhanen seisoo keskellä metsää housut kintuissa morsian polvistuneena hänen eteensä. Ei mikä tahansa perhepotretti!

– Jotkut tuoreista aviopareista eivät jaksa odottaa juhlien päättymistä, jotta he voisivat vetäytyä hiljaa huoneeseensa hääyötä varten. Onneksi he olivat jo vaihtaneet häävalansa ja olivat virallisesti naimisissa, valokuvaaja Michel Klooster kertoi jakaessaan kuvan Facebookissa.

Valokuvaaja kannustaa ihmisiä irrottelemaan

Jos nyt huolestuit siitä, että juhlavieraat joutuivat odottelemaan aktin päättymistä keskenään tai sitä, että morsiamen mekko likaantui, ei huolta, tilanne oli nimittäin lavastettu. Vaikka tilanne olikin lavastettu, se kuvastaa hyvin pariskunnan häitä, jotka ilmeisesti olivat mukavat ja iloiset juhlat ilman muodollisuuksia.

– Jokainen, joka uskoo, että tämä on loukkaavaa, elää mielestäni vielä vuotta 1996, Klooster kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen mukaan tämä kuva on sellainen, jolle voi hyvin nauraa vielä kymmenenkin voden kuluttua. 

– Anna näille ihmisille heidän ilonsa. Tämä on asia, jota toivon myös sinulle. Elämä on jo tarpeeksi sievistelevää, Klooster toteaa.

Idea ei ole aivan uusi, sillä vastaavasta hääkuvasta on uutisoitu aiemminkin.

Lähde: Metro

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.