"Halusimme tehdä jotain erilaista" – näin härskiä hääkuvaa et ole ennen nähnyt!

Rietas hääkuva ei sovi kainoille silmille.

Gareth Fergusonin, 29, ja hänen Toni-vaimonsa, 26, hääkuva on vertaansa vailla.

Ensisilmäyksellä voisi luulla, että hääkuvaaja Matt Hodgson onnistui tallentamaan hääparin intiimin hetken, mutta itse asiassa brittipariskunta lavasti kuvan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuva oli molempien idea. Halusimme tehdä jotain erilaista, tuore aviopari paljastaa.

Pari kertoo, että otatti ensin viralliset hääkuvat, ja kun hääväki meni istumaan paikoilleen, he pujahtivat ottamaan vielä yhden, astetta härskimmän otoksen, jossa he simuloivat suuseksiä. Kuvasta ei meinannut tulla mitään, sillä kumpaakin nauratti niin paljon.

– Olen iloinen, ettette voineet nähdä hänen kasvojaan ja minulla oli selkä kameraan, koska emme voineet lopettaa nauramista, sulhanen kertoo.

Kuva pidettiin salassa, kunnes pariskunta päätti julkaista sen sosiaalisessa mediassa. Lähipiiri otti kuvan huumorilla, mutta kuva on saanut paljon kritiikkiä tuntemattomilta. Kuva jopa poistettiin kertaalleen Facebookista sen saamien negatiivisten kommenttien vuoksi.

Pariskunta on kuitenkin itse ylpeä unohtumattomasta kuvastaan. Onhan se sellainen muisto hääalbumissa, jolle he voivat nauraa loppuelämänsä. Fergusonit uskovat, että myös heidän lapsensa tulevat isompina naureskelemaan vanhempiensa hassuttelulle.

***

Lähde: LAD Bible

Lue myös:

    Uusimmat