Mainos

Aviomies piti sivusuhteensa salassa vaimoltaan vuosia – kunnes eräänä päivänä saapui postikortti

Sanonta "paha saa palkkansa" toteutuu tässä tarinassa, jossa miehen avioliiton ulkopuolinen suhde paljastuu ainutlaatuisella tavalla. 

Tämä on tarina avioliitosta, jossa vaimolla ei ollut aavistustakaan siitä, että hänen miehensä oli pettänyt häntä jo useamman vuoden ajan. Mies meinasi päästä kuin koira veräjästä, kunnes asiat rakastajattaren kanssa menivät pahemman kerran solmuun. 

Kortin teksti veti miehen sanattomaksi 

Wimp-sivustolla kerrotaan, että miehellä oli ollut jo useamman vuoden ajan suhde italialaiseen naiseen. Huoleton suhde muuttui kuitenkin yhtäkkiä, kun nainen ilmoitti miehelle olevansa raskaana. Mies joutui paniikkiin, sillä hän ei halunnut avioliittonsa hajoavan. Hän kehottikin rakastajatartaan palaamaan kotimaahansa synnyttämään lapsen salassa uteliailta katseilta.

Mies tarjosi naiselle suurinumeroista sekkiä ja tarjoutui maksamaan elatusapua, kunnes lapsi tulisi täysi-ikäiseksi. Nainen myöntyi ja palasi Italiaan. He sopivat, että nainen lähettäisi pasta-annosta esittävän postikortin merkiksi lapsen syntymästä. 

Pariskunnan elämä jatkui onnellisena, kunnes kuukausien päästä heidän postilaatikostaan tipahti postikortti. Mies lupasi vaimolleen selittävänsä kortin myöhemmin, mutta hän ei saanut sanaa suustaan, kun hän luki kortin kääntöpuolelta löytyvän tekstin.

–  Spagetti. Spagetti. Spagetti. Spagetti. Spagetti. Kolme annosta lihapullilla ja kaksi ilman. Lähetä ylimääräistä kastiketta. 

Valitettavasti tarina ei kerro, kuinka mies tämän kortista löytyneen uutisen vaimolleen oikein selitti.

Video: Pettämiseen löytyy erilaisia syitä. Videolla asiantuntija kertoo, miksi onnellisessa suhteessa elävät parit pettävät. 

1:53

Lähde: Wimp

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.