Autokaupan rakastettu työntekijä sai upean palkinnon kovasta uurastuksestaan – herkkä reaktio: "Olin pakahtua"

Kova työ palkitaan: Autokaupan rakastettu työntekijä sai melkoisen lahjan työnantajaltaan 1:49
Videolla tunteellinen hetki, kun Glen saa upean lahjan työnantajaltaan.

Työntekijän koskettava reaktio saamaansa ainutlaatuiseen lahjaan tallennettiin videolle.

Amerikkalainen Glen Elness aloitti Shculte Subarulla autojenpesijänä. 23 vuoden aikana hän eteni pikkuhiljaa varaosista vastaavaksi varastopäälliköksi kyseisessä autokaupassa. Vaikka Glenin työmoraali auttoi häntä saamaan nykyisen viran, hänen positiivinen energiansa on tehnyt hänestä autokaupan pidetyimmän työntekijän.

Autojen parissa työskentelevä mies on kollegoidensa mukaan automies henkeen ja vereen. Kukaan ei myöskään ole koskaan kuullut kenenkään valittavan Glenistä.

– Hän on todellinen automies, joka rakastaa autoja, kertoo yrityksen talouspäällikkö Jeremy Griffith.

Työkavereiden mukaan Glenin tietämys autoista hakee vertaistaan. Erityisesti mies rakastaa toisen sukupolven Chevrolet Camaron -autoja.

Palkinnoksi unelma-auto

Vuosien saatossa Glenistä on tullut autokaupan omistajille kuin perhettä ja he halusivat palkita uskollisen työntekijänsä erityisellä tavalla. He päättivät etsiä käsiinsä Glenin unelmien auton, Camaronin. Kuukausien etsinnän jälkeen sopiva auto lopulta löytyi.

Glenin reaktio yllättävään lahjaan oli vähintäänkin tunteellinen, kun hänet palkittiin yllättäen hänen unelma-autollansa, Chevrolet Camarolla.

– Se kaikki iski aika yllättäen. Olin pakahtua kaikenlaisista tunteista, Glen kertoo.

– Juttu ei ole se, että kuinka monta autoa myyt tai kuinka paljolla saat myytyä palveluja. Kaikki on kiinni tuollaisista hetkistä elämässä. Miten paljon se merkitsi Glenille ja kuinka se muutti hänen elämäänsä, omistaja Mike Schulte kertoo.

– Tämä pistää perspektiiviin sen, kuinka monen vuoden kovaa työtä ja palvelua oikeastaan arvostetaan, liikuttunut Glen kuvailee tuntemuksiaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat