Jen osti tuntemattomalta käytetyn auton – liikuttui löytämästään lahjasta: "Aloin itkeä saman tien"

Kun Jen avasi häikäisysuojan, hänen syliinsä tipahti kirjekuori. 

Australialainen kolmen lapsen äiti Jen Willis jakoi Facebookissa kuvan rahalahjasta, jonka hän oli saanut ostettuaan käytetyn auton. Mies, jolta hän oli ostanut käytetyn auton, oli jättänyt hänelle 150 dollaria. Ystävällisestä eleestä kertoo muun muassa News.com.au-sivusto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Takana vaikeita kuukausia

Lahja liikutti Jeniä erityisen paljon siksi, että viime kuukaudet olivat olleet vaikeita. Daylesfordissa asuva nainen oli eronnut aviomiehestään ja lisäksi koronavirus tuotti suurta huolta sekä hänen työssään koulun rehtorina että omien lasten suhteen. Terveyden kanssakin hänellä on haasteita, sillä hän sairastaa MS-tautia.

Eron jälkeen Jen oli myynyt perheen kaksi autoa. Sitten hän löysi netistä myynti-ilmoituksen käytetystä Subarusta. Hän kuitenkin harmistui, kun kuuli, että toinenkin henkilö oli kiinnostunut autosta.

Kertoi myyjälle, miten kovasti halusi tämän auton

Jen yritti vedota autoa myyvään 60-vuotiaaseen mieheen kertomalla viimeaikaisista vaikeuksistaan. Lisäksi hän tarjosi käsirahaa saman tien.

Hän halusi nimenomaan tuon auton, sillä se sopi hänen budjettiinsa ja se vaikutti niin turvalliselta, että hän uskalsi ottaa lapsensa sen kyytiin. MS-tautinsa takia hän tahtoi auton myös siksi, että sitä on helppo ajaa. Hän nimittäin tulee kovin väsyneeksi ollessaan ratissa.

– Uskon, että hän oli huolestunut, sillä hän halusi minun näkevän auton ensin. Toisaalta hän näki, kuinka paljon sitä halusin ja miten paljon sitä tarvitsin, kun ottaa huomioon kaiken, mitä olen käynyt läpi.

Jenniferin toive toteutui, sillä auto luvattiin hänelle. Jen pohtii, että hänen avautumisellaan oli osuutta asiaan.

Sai 150 dollarin lahjan

Kun paperityöt oli tehty, Jen hyppäsi auton kyytiin lähteäkseen kotiin. Kun hän veti häikäisysuojan alas, hänen syliinsä tipahti kirjekuori, jossa oli 150 dollaria. 

Ensin Jen luuli, että mies oli vain unohtanut rahat autoon. Sitten hän luki mukana olleen kirjeen: ”Tämä on pieni ystävällisyydenosoitus. Ole hyvä ja hemmottele perhettäsi näillä rahoilla tavalla, joka tekee sinut iloiseksi. Minusta vain tuntui siltä, että minun pitää tehdä näin, kun kuulosti siltä, että sinulla on ollut vaikeaa”.

Liikuttunut Jen tekstasi kiitoksensa myyjälle.

”Ole hyvä, Jen”, mies vastasi.

Illalliselle lasten kanssa

Jen kertoi tarinansa Facebookissa. 

”Ei varmaan tarvitse edes sanoa, että aloin itkeä saman tien”, hän kirjoitti.

Jenin kaksi poikaa asuvat hänen luonaan. 19-vuotias tytär on muuttanut omilleen Brisbaneen. Tytär oli yhtä liikuttunut lahjasta kuin Jen.

Jen aikoo viedä pojat syömään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja