Mainos

Auer: Vankilaan tottui äkkiä - haastatteluvideo viime syksyltä

Anneli Auer oli MTV3:n erikoishaastattelussa viime syyskuussa, muutama kuukausi sen jälkeen, kun hovioikeus vapautti hänet murhasyytteestä. Vankila-aikojaan Auer muisteli hyvällä. Hän kertoi erikoishaastattelussa myös suhteestaan Seppoon, joka paljastui poliisin peitetoimintamieheksi.

Auer vangittiin syksyllä 2009, kun häntä alettiin epäillä miehensä Jukka Lahden murhasta. Auer vietti vankeudessa 600 päivää.

— Ei se vankilassa oleminen sinänsä mun mielestä mitään pahaa ollut. Äkkiä sinne tottui, ei se ole niin paha paikka, mitä kuvittelisi. Ja siellä on ihan mukavia ihmisiä, Auer kertoi haastattelussa.

Auer kertoi, että poliisin peitetoimintamieheksi paljastunut Seppo esitteli Auerin kerran myös ystävilleen. Auerin mukaan poikaystävää esittänyt Seppo tutustui läheisesti myös perheen lapsiin, erityisesti hänen vanhimpaan poikaansa, joka Sepon tapaamisen aikaan oli noin kymmenvuotias.

Sporttinen ja lapsirakas Seppo katosi Auerin elämästä heti pidätyksen ja vangitsemisen jälkeen syksyllä 2009. Vasta keväällä 2010 käräjäoikeudessa Anneli Auer sai varmuuden siitä, että Seppo oli todella ollut poliisi.

– Olihan se hirveä pettymys, tietenkin. Seppo vaikutti minun mielestäni hirveän kunnolliselta ja rehelliseltä. Vaikka suhteemme oli vähän tämmöinen. Sepolla oli tietyt rajat, joita hän ei voinut ylittää. Hän selitteli, että hänen on vaikea muodostaa syvällisiä ihmissuhteita. Minä olin sitten kärsivällinen ja ajattelin, että kyllä se tästä pikku hiljaa muuttuu. Hän kuitenkin vaikutti tosissaan kiinnostuneelta, Auer kertoi 45min-ohjelman erikoishaastattelussa 7.9.2011.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.