Audi paljasti viimein: Tältä näyttää tulevan e-tronin sisällä – ovissa erikoiset näytöt

1:21

Audin on määrä esitellä ensimmäisen täyssähköautonsa tuotantoversio vielä tämän vuoden aikana. Auton ulkomuotoja ei ole vielä täydellisesti paljastettu, mutta sisätiloista on nyt saatu ensimmäiset maistiaiset.

Pääkuvan video

Tältä Audin ensimmäinen sähköauto näyttää sisältä

Audin ensimmäinen sähköauto on SUV-korinen e-tron, joka tullaan esittelemään tämän vuoden loppupuolella. Vielä prototyyppivaiheessa olevan auton muodot ovat toistaiseksi esiintyneet kevyesti naamioituina, mutta sisätiloista kuvaa ei ole saatu lainkaan – ennen kuin nyt.

Tyyli on tuttu muista malleista

Varsinaisia yllätyksiä ohjaamo ei kuitenkaan tule tarjoamaan, sillä ilme on tuttu Audin muista tyyriimmän hintaluokan malleista. Pyörää ei ole lähdetty keksimään uudelleen, vaan valmistaja luottaa nykymalliensa ilmeen kelpaavan myös tulevan sähköauton ostajille.

Ohjaamoa hallitsevat suuret kosketusnäytöt, joihin on sijoitettu suurin osa toiminnoista. Fyysisten nappien lukumäärä on minimoitu. Suurin yksittäinen ero muihin Audeihin on ovissa olevat näytöt, joista kuljettaja näkee taakseen. Sivupeilit voidaan nimittäin korvata huomattavasti perinteisiä peilejä pienikokoisemmilla kameroilla niillä markkinoilla, joissa se on lain puitteissa mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja