Atletico Madridilla tehokas ase Chelsean kiusaksi – "Hän herättää pelkoa"

Atletico Madridin päävalmentaja Diego Simeone painottaa, että Chelsean pitää olla varuillaan Luis Suarezin kanssa.

La Ligaa johtava Atletico Madrid kohtaa tiistaina Mestarien liigan huippuottelussa Chelsean. Atletico Madridin suurin syömähammas on Luis Suarez, joka on ollut tällä kaudella huimassa iskussa.

– Luis herättää pelkoa vastustajissa riippumatta kilpailusta. Hänellä on taidot, jotka kiinnittävät paljon huomiota missä tahansa vastustajassa. Voimme puhua hänen ongelmistaan tehdä maaleja vierasotteluista, kun menemme Lontooseen, mutta nyt on meidän kotiottelumme, Simeone toteaa Reutersin mukaan.

Chelsean kausi on ollut tähän mennessä hyvinkin vaihteleva. Kauden edetessä Thomas Tuchel on korvannut päävalmentajan pestissä potkut saaneen Frank Lampardin. PSG:tä ja Borussia Dortmundia urallaan valmentaneen Tuchelin taidot ovat Simeonilla hyvin tarkkaan tiedossa.

– Kohtaamme joukkueen, jonka valmentaja on saanut jokaisen valmentamansa joukkueen pelaamaan viehättävää jalkapalloa. Hän on saapunut joukkueeseen, jolla on paljon taloudellista valtaa, ja joka tekee aina hyviä hankintoja, Simeone kehuu.

Chelsea satsasi kesällä uusiin hankintoihin, kun seuraan saapuivat Timo Werner, Hakim Ziyech, Kai Havertz, Thiago Silva, Ben Chilwell ja Edouard Mendy. Vaikka osa hankinnoista aloittikin kauden vaisusti, on Simeonen mukaan uusi valmentaja saanut heidän esityksiinsä uutta potkua.

– Tälle kaudelle he hankkivat erinomaisia nuoria pelaajia. Tuchelin tultua he ovat parantaneet tuloksiaan paljon. Heidän kokoonpanonsa puhuu puolestaan, kun katsoo heidän pelaajiaan. Heidän hyökkääjänsä mahtuisivat mihin tahansa joukkueeseen, Simeone sanoo.

Atletico Madridin ja Chelsean välinen huippukamppailu on nähtävissä cmore.fi-suoratoistopalvelussa ja C More Sport 1 -kanavalla klo 21.55 alkaen. Studio käynnistyy jo klo 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja