Atletico Madridin tähtihyökkääjä Luis Suarez yhä katkera Barcelonan tylystä kohtelusta – "Ansaitsen kunnioitusta"

1:12
Videolla Luis Suarezin otteita Atletico Madrid -paidassa.

Atletico Madridin tähtihyökkääjä Luis Suarez myöntää loukkaantuneensa Barcelonalta saamastaan kohtelusta.

Suarez siirtyi viime kesänä monen Barcelonassa vietetyn vuoden jälkeen Atletico Madridin riveihin. 34-vuotias uruguaylaistähti ei kuulunut enää Barcelonan suunnitelmiin, joten suurseura halusi hänestä eroon ja teki aikeensa selväksi myös Suarezille itselleen.

Tapa, jolla Barcelona ilmoitti haluavansa Suarezista eroon, oli tähtihyökkääjälle suuri pettymys.

– Se häiritsi minua todella, kun he kertoivat minulle, että olen liian vanha, enkä pystyisi enää pelaamaan korkealla tasolla. En pitänyt siitä, Suarez kertoo France Football -lehdelle.

– Jos en olisi saanut mitään aikaan kolmeen tai neljään kauteen, olisin ymmärtänyt sen. Mutta tein joka vuosi Barcassa yli 20 maalia kaudessa. Minulla on aina ollut hyvät tilastot. Vain Messi on ollut edellä, Suarez jatkaa.

Kokenut Suarez ymmärsi kuitenkin täysin tilanteen, jossa Barcelona oli. Jo pidemmän aikaa myllerryksen keskellä pyörinyt seura halusi uudistua, eikä Suarez sopinut enää kuvaan. Barcelonan kaikkien aikojen kolmanneksi tehokkain maalintekijä ei saanut kuitenkaan ansaitsemaansa kunnioittavaa kohtelua.

– Olosuhteet muuttuivat ja seura tarvitsi muutoksia. Hyväksyn sen. Ainoa asia, mikä häiritsi minua, oli tapa, jolla se tehtiin. Minusta ansaitsen hieman kunnioitusta, Suarez toteaa.

Lopulta Suarezin tie vei Atletico Madridiin. Näytönhalua uhkunut tähti on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä. La Ligan maalipörssin kärjessä keikkuva Suarez on omien peliesityksiensä avulla onnistunut näpäyttämään Barcelonaa.

– Se oli päätös, jota en voinut välttää. Tunsin, ettei minuun enää luoteta, joten lupasin itselleni näyttäväni oman arvoni. Tästä syystä kilpailukykyiseen Atletico Madridiin siirtyminen houkutteli minua, Suarez kertaa siirtonsa syitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja