Atletico Madrid pelastautui jatko-otteluun – kotiyleisö järkyttyi viimeisillä sekunneilla: "Koko uransa isoin sauma"

Memphis Depay toi Atletico Madridin tasoihin – Wanda Metropolitano repesi liitoksistaan 1:41
Wanda Metropolitano repesi liitoksistaan: Memphis Depay toi Atletico Madridin tasoihin

Atletico Madridin taival Mestarien liigassa oli jo päättyä neljännesvälierissä Inter Milania vastaan, kunnes Memphis Depay sytytti kotiyleisön Wanda Metropolitanolla 2–1-osumalla. Jatko-ottelun ensimmäisen puoliskon lopulla yhteismaalit ovat tasan 2–2.

Federico Dimarcon ja Antoine Griezmannin maalien myötä näytti toisella puoliajalla pitkään siltä, että 1–1-tasatulos vie Interin puolivälieriin, kunnes 79. minuutilla kentälle tullut Memphis Depay laukoi ensin tolppaan ja 87. minuutilla 2–1-maalin Atleticon seuraikonin Koken mestarillisesta syötöstä.

Kolmen minuutin yliajan viimeisillä sekunneilla Griezmann petasi vielä Rodrigo Riquelmelle uskomattoman maalipaikan, joka kuitenkin latasi pallon yli maalin.

Atletico hukkasi viimeisillä sekunneilla jättimäisen maalipaikan: "Hänen koko uransa isoin sauma" 1:08

Kaksi kertaa 15 minuuttia kestävän jatko-ottelun jälkeen lauotaan tarvittaessa rangaistuspotkut.

Illan toisesta neljännesvälierästä jatkoon eteni Borussia Dortmund, joka löi hollantilaisen PSV:n kotonaan 2–0. Osumista vastasivat alkuhetkillä osunut Manchester United -hylkiö Jadon Sancho ja yliajalla viimeisen niitin lyönyt Marco Reus.

Juttua muokattu kello 00.11. Yhteismaalit ovat jatko-ottelussa tilanteessa 2–2. Aiemmin kerroimme tilanteeksi 3–3.

Jadon Sancholta heti millintarkka taidonnäyte – Dortmund yhteismaaleissa 2–1-johtoon 1:22