Asuksen Windows 10 ARM -kannettava 22 tunnin akkukestolla tulossa myyntiin huhtikuussa

Ensimmäisiin ARM-pohjaisella suorittimella varustettuihin Windows 10 ARM -tietokoneisiin lukeutuvan Asus NovaGon myyntiintulosta ja hinnasta on nyt saatu lisätietoa.

WindowsUnited.de-sivuston mukaan Asus NovaGo on tulossa ainakin Saksassa myyntiin huhtikuussa 699 euron hintaan.

Verrattuna tähän asti Windows 10 -laitteista löytyneisiin perinteisiin tietokoneiden x86-suorittimiin tuovat älypuhelimista tutut ARM-pohjaiset suorittimet ja järjestelmäpiirit kannettaviin tietokoneisiin huomattavasti pienemmän virrankulutuksen, mahdollistaen kevyemmät laitteet tai huomattavasti pidemmän akunkeston, sekä jatkuvan 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyden. Kolmas merkittävä etu on välitön herääminen käyttöön valmiustilasta.

Asus NovaGo on melko perinteisen näköinen kannettava tietokone, jonka näyttöosa kääntyy jopa 360 astetta tablettitilaan. NovaGo tarjoaa kuitenkin 22 tunnin akunkeston ja gigabittiluokkaan nopeudeltaan parhaimmillaan yltävän 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyden. Laitteen sisältä löytyy monista Android-huippupuhelimista tuttu Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, joko 4 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 256 gigatavua tallennusmuistia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja