Ässien tyhjennys jatkuu: Varakapteeni Ilvekseen – "Tiemme olisivat joka tapauksessa eronneet"

SM-liigassa Porin Ässiä edustanut Niko Peltola siirtyy Tampereen Ilvekseen. Molemmat seurat tiedottivat asiasta verkkosivuillaan.

28-vuotias Peltola on saanut Ässissä tällä kaudella toiseksi eniten jääaikaa per ottelu, joten hän on ollut tärkeä osa porilaisten puolustusta. Häntä enemmän on pelannut vain Jyri Marttinen.

Ilveksen mukaan Peltolan vuokrasopimus kattaa loppukauden. Ässistä lähti viime viikolla paras pistemies Sakari Salminen, joka pelaa loppukauden HIFK:ssa.

Peltola on pelannut tällä kaudella 39 ottelua tehoin 0+8. Ässät myöntää, että Peltolan siirto on osa seuran suunnitelmaa ensi kauden joukkueen rakentamisen turvaamisesta.

– Ilveksen yhteydenotto tuli keskinäisen kohtaamisemme jälkeen ja sunnuntaina saimme asiat sovittua, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoo tiedotteessa.

– Koska meidän tilanteemme on, mikä on ja tiemme olisivat joka tapauksessa eronneet keväällä, niin tämä oli kaikille osapuolille paras ratkaisu, Kerttula sanoo.

Peltola edusti jo junioreissa Ässiä, mutta nousi liigaan juuri Ilveksessä kaudella 2010-11. Hän edusti Ilvestä neljällä kaudella, kunnes lähti Jokereihin kauden 2013-14 aikana. Peltola siirtyi Jokereiden mukana KHL:ään, mutta hänet lainattiin Sportiin, jossa hän pelasi myös kauden 2015-16. Ässiä Peltola edusti varakapteenina kauden 2016-17 alusta lähtien

– Kiitokset kannattajille näistä vuosista. Porin aika oli hienoa aikaa kaikin puolin ja oli mahtavaa olla täällä. Harmi, että tämä kausi meni tällä tavalla, kaksi edellistä kautta menivät paremmin ja jäävät mieliin hyvinä muistoina. Olen iloinen ja Ässille kiitollinen siitä, että sain mahdollisuuden pelata pudotuspeleissä vielä tänä keväänä, Peltola kommentoi tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat