Ässät kauppasi jo Sakari Salmisen, mitä tapahtuu toiselle tähtihyökkääjälle? – "Voisi kuvitella, että haluttaisiin"

Jääkiekon SM-liigassa Porin Ässät yrittää keventää kulupuolta pelaajamyynneillä ja loppukauden mittaisilla lainapesteillä. Tähtihyökkääjä Sakari Salminen lähti jo HIFK:hon, mutta mitä tekee esimerkiksi toinen tähti Jarno Kärki?

Ässät on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä. Sen ero alempaan pudotuspeliviivaan on 20 pistettä, minkä myötä realistiset haaveet kevään peleistä ovat karanneet jo käsistä.

Aiemmin tällä viikolla Helsingin IFK nappasi Ässien alkukauden parhaan pistemiehen Sakari Salmisen (35 ottelua, 10+21=31) loppukauden mittaisella lainapestillä itselleen.

Ässien pelaajakoordinaattorin Tommi Kerttulan mukaan juuri tällä hetkellä porilaisjoukkueen tilanne on rauhallinen.

– Meille ei ole tullut yhtään tarjousta kenestäkään muusta pelaajasta. Tällä hetkellä ei ole mitään akuuttia meneillään, Kerttula kertoo MTV Urheilulle.

Salmisen lisäksi Ässistä erityisesti Jarno Kärki on pelaaja, joka voi hyvinkin kiinnostaa eri seuroja.

Yksi liike on jo tehty, mutta uskotko, että halukkuutta on myös muita kohtaan?

– Voisi kuvitella, että haluttaisiin, Kerttula vastaa.

– Viime vuonna kun olin Ruotsin puolella (Örebro), niin kyllä silloin Ruotsin puolelta Suomi koluttiin aika tarkkaan läpi. Siellä toki ostajia on aika paljon. SM-liigassa ne ovat ne varakkaat seurat, joiden kanssa kauppaa ylipäätänsä kannattaa tehdä. Varsinkin niin, että se on taloudellisesti merkittävää, Kerttula sanoo ylipäätänsä markkinatilanteesta.

Kerttulan mukaan hän ei halua paljastaa tarkkaan sitä, kuinka suuria säästöjä Ässät yrittää saada pelaajamyynneillä ja liikkeillä.

– Puhutaan kuitenkin yli 100 000 euron tavoitteesta, Kerttula muotoilee.

Liigan siirtoikkuna umpeutuu 15. helmikuuta.

Lisää myyntiliikkeistä ja siirtoikkunatapahtumista illan kymmenen Tulosruudusta.

Lue myös:

    Uusimmat