Ässät hukkasi tukevan johtonsa karulla tavalla, päävalmentaja latoi suorat sanat – "Täysin anteeksiantamatonta"

Lehdistötilaisuus: Ässät - Jukurit 3:13
Videolla Ässät-Jukurit -ottelun lehdistötilaisuus.

Ässien ja Jukurien ottelua oli pelattu vain noin 25 minuuttia, kun patapaidat latoivat taululle 4–1-maalin. Kaikki näytti olevan tuossa vaiheessa selvää, eikä vierailijoiden voittoon uskonut hallissa kukaan, ainakaan Jukurien joukkueen ulkopuolelta.

Jukurit nousi kuitenkin vielä toisessa erässä tasoihin, kun joukkue iski noin viiden minuutin aikana kolme osumaa.

Kolmannessa erässä Ässät iski vielä kertaalleen edelle, mutta Jukurit tasoitti ja voitti jatkoajalla. Voittomaalin teki kauden ensimmäisellä onnistumisellaan Teemu Henritius. Peli päättyi lopulta 5–6.

Jukureiden Axel Rindell teki tehot 1+2 ja Ässien Sebastian Wännström latoi kaksi maalia.

Porilaisten valmentaja Ari-Pekka Selin ei ollut todellakaan tyytyväinen omiensa tekemiseen.

– Tämä oli kaikkea muuta kuin laadukas liigapeli. Toisen erän lepsuilu on meiltä täysin anteeksiantamatonta, Selin puhalsi.