Asiakas halusi rahat takaisin, kun tilatut korvakorut eivät koskaan saapuneet – näpäytti hillittömällä tavalla, kun lomakkeessa vaadittiin kuvatodisteita

Englantilainen Iris nousi somesuosioon hillittömällä oivalluksellaan.

Nettishoppailu tuottaa usein yllätyksiä. Toisinaan paketista paljastuu jotain odottamatonta, mutta toisinaan paketti ei saavu laisinkaan.

Jälkimmäisestä tilanteesta oli kyse, kun brittishoppailijalle jäi kirjaimellisesti tyhjää käteen korvakorutilauksen yhteydessä.

Drag-esiintymisistään sosiaalisessa mediassa tuttu 18-vuotias Iris Pompeii, oikealta nimeltään Matt Walsh, oli tilannut parin 1,54 punnan hintaisia klipsikorvakoruja kiinalaiselta AliExpresseniltä. Kun korvakorut eivät saapuneet, alkoi Iris täyttää lomaketta rahojensa takaisin saamiseksi.

Eräs yksityiskohta lomakkeessa aiheutti kuitenkin hilpeyttä. Lomakkeessa pyydettiin nimittäin kuva- tai videotodisteita. Niinpä Iris lähetti kaksi kuvaa tyhjästä kädestään.

Iris jakoi kuvat Twitterissä, jossa twiitille onkin sadellut jo yli 317 000 tykkäystä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuva lomakkeesta. Klikkaa isommaksi. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Ensimmäinen ongelmatilanne

Iris kuitenkin huomautti muissa twiiteissään, ettei kanna kaunaa yhtiölle, vaan piti tapausta pääasiassa hauskana. Hän kertoo asioineensa yhtiön kanssa useasti ennenkin, ja kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun tilauksen kanssa tuli ongelmia.

Joidenkin mielestä Iris olisi voinut käsikuvien sijaan lähettää myös kuvat korvakoruttomista korvistaan

"Siltä varalta, että he pyytävät lisätodisteita." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Iris. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat