Ashley meni ongelle ja kalasti "kauhumadon" – ei onnekseen koskenut kiemurtelevaan saaliiseensa: "Se ei todellakaan ollut kala"

Teksasilaisnainen sai kalaretkellä oudon saaliin: kiemurtelevan, matomaisen otuksen.

Teksasilaisnainen sai kalareissullaan erikoisen saaliin, johon ei onnekseen koskenut. Alyssa Ramirezin koukkuun tarttui jotakin, mitä hän ensin luuli merileväksi, kertoo USA Todayn For The Win -osio.

"Mikä tuo on?"

Alyssa oli äitinsä kanssa kalastamassa laiturilla, kun hän veti vedestä kiemurtelevan, matomaisen otuksen, joka oli piikkimäisten ulokkeiden peitossa.

– Minä ja äitini katsoimme tosiamme ja ihmettelimme: "Mikä tuo on?". Nauroin, koska se ei todellakaan ollut kala, nainen kuvailee.

Mato irrotti itsekseen otteensa Alyssan syötistä. Alyssan mukaan madon väri ja liikehdintä saivat hänen ajattelemaan, ettei saaliiseen kannattaisi koskea.

Alyssan otti madosta kuvia ja videon, minkä jälkeen otus palasi veteen.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Paljastui tulimadoksi

Luontokohteista huolehtiva ja esimerkiksi kalastusmahdollisuuksia tarjoava julkishallinnollinen Texas Parks and Wildlife -organisaatio jakoi videon madosta seuraajilleen Facebookissa.

Organisaatio myös tunnisti saaliin hermodice carunculata -lajin tulimadoksi. Se on eräänlainen piikikäs, vedessä elävä mato. Tulimadot kykenevät erittämään myrkkyä piikkiensä kautta. Myrkky vaikuttaa myös ihmiseen ja aiheuttaa muun muassa polttavaa kipua, jokaFox Newsin mukaan voi kestää tunteja.

Erikoisen saaliinsa lisäksi Alyssa äiteineen sai saaliikseen myös tavanomaisia, vaarattomia kaloja.

Lue myös:

    Uusimmat