Mainos

Asentokoulu: Lähetyssaarnaaja-asento

Helmessä esitellään erilaisia seksiasentoja. Tänään vuorossa lähetyssaarnaaja!

Perinteinen lähetyssaarnaaja, jota myös avio-asennoksi kutsutaan, on maailman yleisin seksiasento parisuhteissa. Lähetyssaarnaaja-asennossa nainen makaa selällään jalat levällään ja mies on naisen päällä kädet suorina ja yhtyy naiseen päältä päin. Penis liikkuu naisen vaginassa ylhäältä alaspäin ja pääasiassa mies säätelee sisäänviennin tahdin ja syvyyden.

Asento on hyvä kun halutaan läheisyyttä, vartalokontaktia, suudella ja säilyttää katsekontakti. Nainen voi samaan aikaan hyväillä miestä selästä sekä ohjata miehen rytmiä omilla käsillään painelemalla miestä pakaroista.

Monetkaan naiset eivät saa tässä asennossa orgasmia, koska vaginan, häpyhuulten ja klitoriksen stimulaatio voi jäädä vajaaksi. Asento ei sovi jos nainen on raskaana tai kumppani on hyvin painava.

Asentoa voi muunnella esim. siten, että mies kietoo kätensä naisen vartalon ympäri ja nainen nostaa jalat koukkuun miehen pakaroiden päälle. Nainen voi lisäksi laittaa tyynyn pepun ja ristiselän alle kohottaakseen lantionsa. Nainen voi myös kohottaa ylävartaloaan tyynyllä ja nostaa nostaa jalat ylös joko miehen hartioille tai sivulle.

Kun lantio on kohotettu, asento sopii myös anaali- että dildoyhdyntään.

Lue myös edelliset osat:


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.