Artturi Lehkonen mätti hurjat tehot – Mikko Rantanen äimistyi suomalaisen häikäisevästä esityöstä

Artturi Lehkoselta upea tarjoilu – Mikko Rantanen räväytti verkot tötterölle 0:55
Artturi Lehkoselta upea tarjoilu – Mikko Rantanen räväytti verkot tötterölle (Video: NHL.com)

Artturi Lehkonen oli hirmuisessa iskussa, kun hänen edustama Colorado Avalanche löi yön NHL-kierroksella Washington Capitalsin maalein 3–6.

Tehot 2+2 mättänyt Lehkonen aloitti pistehurjastelunsa jo 3. peliminuutilla, kun hän sai syöttöpisteen Ross Coltonin 1–0-johtomaaliin.

Toisessa erässä Lehkonen pääsi itse maalin makuun. Tällä kertaa Colton tarjoili maittavan poikittaissyötön suomalaiselle, joka naulasi pelivälineen verkkoon.

Saman erän aikana nähtiin suomalaistähtien huimaa yhteispeliä. Coloradon ylivoima juoni näyttävän maalin, kun Lehkonen tarjoili häikäisevän syötön Mikko Rantaselle, jolla oli helppo työ naulata kiekko ylähyllylle.

Osuman jälkeen Rantanenkin äimisteli suomalaistoverilleen tämän ilmiömäistä syöttöä.

Katso maali ja Mikko Rantasen reaktio pääkuvan videolta.

Maali oli Rantaselle kauden 29:s.

Lehkonen kruunasi upean iltansa päätöserässä lyömällä kiekon tyhjiin.

Alkukaudella loukkaantumisista kärsinyt Lehkonen on tehnyt nyt 19 pelaamansa ottelun aikana tehot 5+8. Rantaselle tehopisteitä on kertynyt jo 69.

Voiton myötä Colorado katkaisi neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa. Joukkue on läntisessa konferenssissa sijalla kolme.