Arsenal-tähti ei ole pelannut pian vuoteen – haluaa pelata vielä kahdessa maassa ennen eläkettä: "En ole koskaan katunut päätöstäni"

Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil on ollut joukkueen kokoonpanon ulkopuolella viime vuoden maaliskuusta lähtien, mutta saksalainen pelintekijä ei kadu päätöstään liittyä lontoolaisseuraan.

32-vuotiaan sopimus Arsenalin kanssa ulottuu kesään ja tuottaa hänelle 350 000 puntaa eli noin 390 000 euroa. Özil ei ole kuulunut kuluvalla kaudella Arsenaliin kokoonpanoon Valioliigassa tai Eurooppa-liigassa. 

Brittimedian raporttien mukaan Özil voisi siirtyä lontoolaisseurasta pois tammikuussa. Päävalmentaja Mikel Artetan kerrotaan myös myöntyneen keskikenttäpelaajansa lähtöön, jos seura saa hyvän vastineen.

– Matkan varrella on ollut tähän asti monia ylä- ja alamäkiä, mutta yleisesti ottaen en ole koskaan katunut päätöstäni liittyä Arsenaliin, fanien kysymyksiin Twitterissä vastaillut Özil sanoi.

– Ja ollakseni rehellinen, muutamat viimeiset ottelut helmikuussa ja maaliskuussa ennen koronavirustaukoa olivat erittäin hauskoja. Tauon jälkeen asiat valitettavasti kuitenkin muuttuivat.

Saavuttuaan Tykkimiehiin Real Madridista vuonna 2013 Özil on tehnyt kaikki kilpailut huomioiden Arsenalille 44 maalia 254 ottelussa. 

Özil on tammikuussa vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa. Paikalliset mediat kertovatkin hänen olevan keskusteluyhteydessä turkkilaisen Fenerbahcen ja amerikkalaisen DC Unitedin kanssa.

– Fenerbahce on kuin Real Madrid Espanjassa. Maan suurin seura, Özil kuvaili.

– Jokainen Saksassa kasvava saksalaisturkkilainen kannattaa turkkilaista seuraa. Minun joukkueeni oli Fenerbahce.

– Haluan pelata jalkapalloa kahdessa maassa ennen eläköitymistäni: Turkissa ja Yhdysvalloissa. Jos menisin Turkkiin, voisin mennä ainoastaaan Fenerbahceen, Özil ilmoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja