Mainos

Arpaonni suosi 7-vuotiasta Petraa – voitti upean museo-Corollan!

Autoista kiinnostunut 7-vuotias tyttö kertoo, ettei Toyota ole merkkinä hänen ykkössuosikkinsa, mutta isona hänestä tulee ammattikuljettaja.

Auto- ja tieliikennemuseo Mobilia käynnisti keväällä arpaiskampanjan, joka on tällä viikolla tullut päätökseensä, kertoo Mobilia tiedotteessaan. Pääpalkinnon, vuosimallin 1971 Toyota Corollan voitti 7-vuotias Petra Huhtakallio Kangasalan Huutijärveltä.

Mobilian lähellä asuva Petra vierailee usein museossa perheensä kanssa. Vanhat autot ovat tulleet tutuksi tytölle myös perheen autoharrastuksen kautta, ja voittoarpakin ostettiin elokuussa järjestetystä Rautalankaa ja jenkkirautoja -tapahtumasta.

Corolla ei kuitenkaan ole Petran ykkösautomerkki, vaikka arpavoitto onkin perheestä hieno juttu. Petra haaveilee sinisestä Volvo-merkkisestä kuorma-autosta, sillä hänestä tulee isona ammattikuljettaja. Reipas koululainen harrastaa myös innokkaasti jääkiekkoa, ja koko kesän joukkueen ainut tyttö Petra on treenannut ahkerasti asfaltilla.

Perheen mukaan Corolla jää kesäautoksi, ja se ajetaan nyt syksyllä talvisäilytykseen mummolaan Kärsämäelle.

Mobilia käyttää arpajaisten tuotot lasten liikennepuiston polkuautojen uusimiseen. Palkinto-auton museo hankki vuokra-autokäyttöön seitsemän vuotta sitten.

Lähde: Mobilia

***

2:59

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.