Archie Cruzin bilettäminen suututti bändikaverin Los Angelesissa ja keikka peruuntui – kohurokkari teki täyskäännöksen päästyään Suomeen: "Menin katkolle"

Archie Cruzin bilettäminen suututti bändikaverin Los Angelesissa ja keikka peruuntui – kohurokkari teki täyskäännöksen päästyään Suomeen 2:35
Archie Cruz kertoo, mitä tapahtui Los Angelesissa

Archie Cruz kertoo MTV Uutisten haastattelussa, mitä tapahtui Los Angelesissa tammikuussa.

Rokkari Archie Cruzin piti esiintyä bändinsä Santa Cruzin kanssa tammikuussa Los Angelesin Sunset Bulevardilla sijaitsevassa The Viper Room -nimisessä yökerhossa. Keikka kuitenkin peruuntui yllättäen vain paria päivää ennen sovittua, koska Cruzilla meni kitaristinsa kanssa sukset ristiin.

Cruz kertoo MTV Uutisten haastattelussa, mikä johti välirikkoon ja lopulta keikan perumiseen.

– Itselläni oli bailuvaihe päällä. Se oli syy, minkä takia kitaristi sanoi, ettei halua soittaa keikkaa. Liika biletys johti varmaan keikan perumiseen, Cruz kertoi Farmi Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa.

Välikohtaus herätti Cruzin ja hän päätti Suomeen päästyään hakea apua ammattilaisilta. 

– Menin katkolle ja raitistuin, nyt olen sillä linjalla. Treenaan ihan hemmetisti, ja olen ollut myös sometauolla. 

Cruz myöntää, että välillä on ollut myös haastavia päiviä raitistumisen jälkeen.

– Ei se ole ollut helppoa, mutta mikä elämässä olisi. Mutta se on palkitsevaa, kun huomaan, että kuntoni alkaa kohenemaan ja fiilis paranemaan päivä päivältä. On se hemmetin jees.

Rokkari pohtii tällä hetkellä seuraavia urasuunnitelmia ja kertoi tekevänsä seuraavaksi musiikkia suomeksi. 

– Mulla on demoja tosi paljon. Mietimme niistä, mihin suuntaan sitä viedään ja minkälaista musaa lähdetään tekemään. Sieltä tulee aika hyvänkuuloista materiaalia. 

Cruz kuvailee yllä olevalla videolla, millainen suhde hänellä ja Iida Vainiolla on tällä hetkellä. Molemmat ovat mukana Farmi Suomi -ohjelmassa, joka alkaa 7. maaliskuuta Nelosella.

Lue myös:

    Uusimmat