Aravirta, Jalonen, Nieminen ja Nurminen – C Moren MM-studiossa timanttiset asiantuntijat

Ranskassa ja Saksassa järjestettävissä MM-kisoissa pääselostajana C Morella jatkaa Antero Mertaranta ja MTV3:n puolella Mika Saukkonen. Selostajista äänessä ovat lisäksi Tomi Tuominen, Teppo Laaksonen ja Julius Sorjonen. Asiantuntijoina nähdään tuttuja kovia nimiä.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 5.5.-21.5.

Kisojen kaikki 64 ottelua suorana C Morella!

Tilaa C More

C Moren asiantuntijakaarti on täynnä kiekkokokemusta ja -menestystä: Jukka Jalonen, Hannu Aravirta, Ville Nieminen ja Pasi Nurminen huolehtivat valtaisalla kokemuksellaan, että fanit eivät missaa kisoista pienintäkään olennaista yksityiskohtaa. Teemu Niikko ja Ville Lepistö pitelevät studiossa ohjaksista, jotta analyysit katkeavat pelin jatkuessa. Paikan päältä Ranskasta tv- ja Facebook-katsojat luotsaa kisatunnelmaan tuttuihin maisemiin palaava Juhani "Aurinkokuningas" Tamminen.

MTV3 näyttää Suomen ottelut sekä kisojen ratkaisupelit, myös ruotsinkielisellä selostuksella. Kaikki Suomen ottelut ovat kuunneltavissa Radio Cityssä ja Radio Novalla J-P Jalon selostamana. Cityssä kuullaan myös MM-finaali - samoin Novalla, mikäli Leijonat on finaalissa mukana.

Lue myös:

    Uusimmat