Apulannan pojat nappasivat Kaija Koon levy-yhtiöönsä

Melkein puoli miljoonaa albumia urallaan myynyt Kaija Koo on aloittanut uudessa levy-yhtiössä, jonka taustapiruina häärivät suomirockin legendat.

Kaija Koo, 47, paljasti uuden urasuunnitelmansa Veikkausken vip-bileissä perjantaina.

– Mulla on nyt uusi levy-yhtiö, joka tottelee nimeä Päijät-Hämeen sorto ja riisto. Levy-yhtiön taustalla ovat Apulanna pojat ja puuhanaisena häärii Katja Ståhl. Onhan tämä yllätys mulle itsellenkin, lähteä poikien matkaan, hyväntuulinen Kaija Koo nauraa Viihdeuutisille.

Uuden yhteistyön hedelmänä suosikkiartistilta on tulossa uusi Vapaa-sinkku, joka on Toni Wirtasen käsialaa. Kaksikon yhteistyö on sujunut hyvin, vaikka genrellisesti Kaija Koon ja Apulannan musiikki on kaukana toisistaan.

– Se on kumma asia, että me puhutaan Tonin kanssa musiikillisesti aivan samaa kieltä. Ainakin teksipuolella, eikä musiikillisestikaan ole ollut mitään ristiriitaa. Tämä on ollut tosi mielenkiintoista, taitavia ja arvostettuja ihmisiä mukana, tästä tulee vielä hyvä matka.

Tosi ihana tiimi

Kaija Koo on Päijät-Hämeen sorto ja riisto -levy-yhtiön ainoa artisti tällä hetkellä. Tilanne sopii Kaijalle paeremmin kuin hyvin.

– Meillä on tosi ihana tiimi ja me puhalletaan yhteen hiileen. Ja kun minä olen ainoa artisti tällä hetkellä, niin siinäkin mielessä kaikki voimavarat tulevat nyt mulle. En halua olla missään isossa tehtaassa, koska olen aina halunnut tehdä uniikkia kamaa, Kaija hehkuttaa.

Kaija Koo erosi miehestään Markku Impiöstä vuonna 2006. Hyväntuulinen laulajatar nauraa hyväntuulisena kysyttäessä onko kesällä nyt mitään sutinaa.

– Jaa jaa. No comments, Kaija nauraa.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja