Mainos

Apua naistenvaivoihin

PMS-oireet ovat vaikea vaiva, mutta niiden hoitoon löytyy onneksi apua. Lääkäri Helena Mäkelä suosittelee Pycnogenol® Easy Life -tabletteja.

– PMS-oireiden perimmäinen syy on tuntematon, kertoo lääkäri Helena Mäkelä.

Jopa kymmenellä prosentilla naisista on vaikeitakin oireita, kuten ärtyneisyyttä, mielialan laskua ja uniongelmia. Oireet voivat olla myös fyysisiä, esimerkiksi turvotusta, rintojen arkuutta, päänsärkyä sekä alavatsan ja alaselän kipuja.

– Suosittelen Pycnogenol® Easy Life -tabletteja naisille, joilla on PMS-oireita. Suosittelen heille myös E-vitamiinilisänä Vitatabs E 50 mg luonnon E-vitamiinikapseleita, Vitatabs D 25 µg -tabletteja elimistön D-vitamiinitason nostamiseksi sekä Vitamar Omega-3 -kapseleita välttämättömien rasvahappojen saannin turvaamiseksi.

Ruokavaliolla on merkitystä

– On havaittu, että ruokavaliolla on yhteys PMS-oireiden esiintymiseen. Ne, joiden ruokavaliossa on paljon sokeria ja muita nopeita hiilihydraatteja, maitotuotteita ja suolaa ja jotka juovat paljon kahvia, potevat enemmän PMS-oireita, toteaa Mäkelä.

– Mikäli tuntee kuuluvansa tähän ryhmään, kannattaa ruokavaliossaan lisätä kalan ja kasvisten, kasviestrogeeneja sisältävien elintarvikkeiden (soija, pellava) sekä täysjyväviljan käyttöä, välttää huonoja, tyydyttyneitä rasvoja sekä ottaa käyttöön muutama tarkoin harkittu ja valittu ravintolisä.

Pycnogenol® Easy Life -tabletit helpottavat oloa

– Itse suosittelen Pycnogenol® Easy Life -rannikkomännyn kuoriuute-magnesium-B6- vitamiinitabletteja useimmille naisille, jotka potevat PMS-oireita.

– Pycnogenol® Easy Life -tablettien keskeinen vaikuttava aine Pycnogenol -rannikkomännyn kuoriuute helpottaa kuukautisiin liittyvää tuskaista oloa, torjuu turvotusta sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Sen vaikutus tehostuu, kun sitä käyttää ainakin kolme kuukautta jatkuvasti. Tuote on turvallinen ja sopii jatkuvaan käyttöön. Sitä annostellaan yksi tabletti päivässä. Tarvittaessa päiväannostuksen voi nostaa kahteen tablettiin. Kaikenikäiset naiset hyötyvät valmisteesta.

– Yksi Pycnogenol® Easy Life tabletti sisältää 40 mg Pycnogenol-rannikkomännyn kuoriuutetta, 25 mg B6-vitamiinia ja 200 mg magnesiumia. Kaikki sen sisältämät ainesosat ovat turvallisia käyttää vaikka jatkuvasti, korostaa lääkäri Helena Mäkelä.

Magnesium ja B6-vitamiini stressiin

– Minusta on hienoa, että magnesium on Pycnogenol® Easy Life -valmisteessa kolmena eri yhdisteenä, jotka liukenevat suoliston eri osissa, minkä ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa elimistössä pitkään. Magnesium rentouttaa lihaksia ja torjuu turvotusta, vaikuttaa hermostoon helpottaen unen tuloa ja antaen mm. paremman unen laadun ja on sydämelle tärkeä kivennäisaine. Magnesium on monessa tärkeä. Se estää suonenvetoa ja kramppeja rauhoittaen levottomia jalkoja.

Tableteissa on kohtuullisen suuri määrä kolmatta vaikuttavaa ainetta, B6-vitamiinia. Se osallistuu esimerkiksi serotoniinin ja dopamiinin synteesiin aivoissa vaikuttaen mielialaan positiivisesti. B6-vitamiinilla on myös turvotusta torjuva vaikutus sekä tasapainottava vaikutus verensokerin vaihteluihin, joita esiintyy E-pillerien käyttäjillä.

Pycnogenol Easy Life

- Rannikkomännyn kuoriuute – magnesium - B6-vitamiini

* Ravintolisä

* Kaikenikäisille naisille tarkoitettu Pycnogenol Easy Life tuo helpotusta kuukautisia edeltäviin ja niihin liittyviin epämiellyttäviin tuntemuksiin ja tasapainottaa oloa.

* Annostus: 1 tabletti päivässä

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

* Pakkaus: 40 tablettia

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

* Pycnogenol® Easy Life on kaikenikäisten naisten - niin nuorten ja muiden aktiivi-ikäisten kuin ikääntyvienkin - hyvinvointia tukeva tuote. Yksi tabletti sisältää 40 mg Pycnogenol® rannikkomännyn kuoriuutetta, 25 mg B6-vitamiinia ja 200 mg magnesiumia.

* Pycnogenol® helpottaa kuukautisiin liittyvää tuskaista oloa, torjuu turvotusta sekä vilkastuttaa verenkiertoa.

* Magnesium on tuotteessa kolmena eri yhdisteenä, jotka liukenevat suoliston eri osissa, minkä ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa pitkään elimistössä.

* Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine, joka vähentää turvotusta, estää suonenvetoa ja kramppeja, rauhoittaa levottomia jalkoja ja helpottaa nukahtamista.

* B6-vitamiini tehostaa magnesiumin hyväksikäyttöä elimistössä. Se myös tukee hyvää mielialaa, lievittää mielialan vaihteluita ja tasapainottaa E-pillereiden käyttöön liittyviä verensokerin vaihteluita.

* Pycnogenol® Easy Life sopii säännölliseen käyttöön.

Turvaa E-vitamiinin saantisi

Myös E-vitamiinin saanti on tärkeää. Se tuo elinvoimaa, suojaa soluja ja parantaa vastustuskykyä.

– Suosittelen Vitatabs E 50 mg luonnon E-vitamiinikapseleita hyvän E-vitamiinin saamiseksi, Mäkelä sanoo.

Vitatabs E 50 mg

Luonnon E-vitamiini-vehnänalkioöljykapseli

*Ravintolisä

* Sisältää 50 mg luonnon E-vitamiinia / kapseli luontaisina E-vitamiiniyhdisteinä.

* E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka antaa nuorekkuutta ja elinvoimaa sekä suojaa elimistöä haitallisilta yhdisteiltä.

* Annostus: 1 kapseli päivässä.

* Laktoositon, hiivaton ja makeuttamaton

* Pakkaus: 60 kapselia

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

* E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen antioksidantti-vitamiini, joka suojaa soluja monin eri tavoin. E-vitamiini estää rasvoja hapettumasta, suojaa hormoneja ja entsyymejä ennenaikaisilta kemiallisilta muutoksilta ja suojaa soluja haitallisilta yhdisteiltä.

* E-vitamiini vaikuttaa vastustuskykyyn sekä sydämen, verisuoniston ja lihasten hyvinvointiin ja toimintakykyyn. E-vitamiinia pidetään nuorekkuus- ja hedelmällisyysvitamiinina.

* Vitatabs E 50 on vahva luonnon E-vitamiiniseos, joka sisältää kaikkia kahdeksaa E-vitamiinien ryhmään kuuluvaa yhdistettä E-vitamiiniksi laskettuna yhteensä 50 mg / kapseli.

* Vitatabs E 50 -kapselien E-vitamiinien ryhmään kuuluvat yhdisteet (alfa-, beta-, gamma- ja deltatokoferolit sekä muut tokoferolit) osallistuvat solukalvojen rakenteen ylläpitämiseen ja toimivat antioksidantteina suojaten soluja esimerkiksi vapaiden radikaalien haitoilta ja torjuen elimistölle vieraiden aineiden haittavaikutuksia elimistössä.

* Kapseleiden kylmäpuristetun vehnänalkioöljyn sisältämät linoli- ja linoleenihappo ovat tärkeitä muun muassa ihon ja hermoston kunnolle.

Kuvat: Hankintatukku ja Shutterstock

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.