Mainos

Apua, miehellä on liian pieni

Mikä avuksi, jos ette sovi anatomisesti yhteen?

Olet tavannut ihanan miehen. Tässä vaiheessa sillä on harvoin väliä, mitä kokoluokkaa miehen housuista löytyvä varustus on, mutta joskus harvoin mies ja nainen eivät sovi anatomisesti erityisen hyvin yhteen. Tällainen tapaus voi olla esimerkiksi hyvin pieni penis ja suurehko emätin.

Jos näin käy, sekä mies että nainen voivat tehdä parhaansa, jotta seksistä saisi mahdollisimman paljon irti. Naisen kannattaa harjoittaa aktiivisesti lantionpohjanlihaksiaan, mikä tiukentaa emätintä. Kannattaa myös muistaa, että yhdynnän ei tarvitse olla seksin pääasia: nainen saa tavallisesti helpommin orgasmin käsin hyväilemällä tai suuseksillä kuin yhdynnässä.

Yhdynnässä kannattaa kokeilla erilaisia kikkoja: nainen asettuu makaamaan selälleen ja laittaa kaksi tyynyä takapuolensa alle. Hän pitää jalkansa melko suljettuina: tässä lähetyssaarnaajassa mies on se, joka levittää jalkansa naisen jalkojen ympärille. Näin emättimeen saadaan lisää tiukkuutta.

Toisessa hyvässä asennossa nainen makaa selällään ja nostaa jalkansa miehen olkapäille. Tässä asennossa mies pääsee syvemmälle ja emätin kapenee. Kolmannessa toimivassa asennossa nainen on nelinkontin ja mies asettuu taakse. Näin seksiin saadaan lisää kitkaa.

Lähde: Tracey Cox: Superseksiä

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.