Applen uutuuspuhelimesta paljastui käyttäjiä ärsyttävä ominaisuus

Lapset kasvavat luuri kädessä - pitääkö olla huolissaan? 8:50
Huolestuttaako sinuakin lasten jatkuva älypuhelimen käyttö? Videolta selviää, että et ole huolesi kanssa yksin.

Applen kolmisen viikkoa sitten myyntiin tulleista iPhone 11 -puhelimista saattaa olla paljastunut ensimmäinen ongelma.

Lähes jokavuotiseksi perinteeksi on jo muodostunut, että uuden iPhone-sukupolven myyntiintulon jälkeen otsikoihin nousee myös jos jonkinlaisia puhelimiin liittyviä ongelmia – enemmän tai vähemmän vahvoin perustein.

Nyt useat käyttäjät ovat kertoneet muun muassa Applen keskustelupalstalla iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max -puhelintensa näyttölasin naarmuuntumisesta. Asiasta on uutisoinut myös Tom’s Guide -sivusto.

"Vahvinta lasia koskaan"

Apple itse on todennut, että se käyttää iPhone 11 -puhelimissa vahvinta lasia mitä on älypuhelimissa toistaiseksi nähty. Tämä on ristiriidassa sen kanssa, että monet käyttäjät raportoivat uuden iPhonensa näyttöön ilmestyneen naarmuja – ilman, että puhelin on päässyt hankautumaan esimerkiksi kolikoita, avaimia tai muita esineitä vastaan.

Esimerkiksi yksi käyttäjä sanoo käyttäneensä eri iPhone-malleja vuodesta 2007 lähtien ilman erillistä näytön suojaa eikä hänen iPhonensa näyttöön ole ennen tätä ikinä ilmestynyt yhtä merkittävää naarmua kuin on jo nyt ehtinyt tulla uuteen puhelimeen.

Myös Mobiili.fin käytössä olevista puhelimista niin iPhone 11 Pro Maxin kuin myös iPhone 11 Pron näyttöön on ilmestynyt jo yllättäviä naarmuja.

Ainakaan toistaiseksi Apple ei ole julkisesti kommentoinut asiaa. Puhelimensa huollon tutkittavaksi vieneille vastaanotto on ollut kylmä – on vain todettu naarmujen aiheutuneen puhelimen käytöstä.

Lue myös:

    Uusimmat