Apple-tietäjä löi pöytään tietonsa Applen vuoden 2019 uutuuksista: Uudistuksia iPhoneihin, 10,2 tuuman iPad, 16-16,5 tuuman MacBook Pro – ja paljon muuta

Lukuisista oikeaan osuneista ennakkopaljastuksistaan tunnettu analyytikko Ming-chi Kuo on julkaissut katsauksen siihen, mitä hän odottaa Applelta vuoden 2019 aikana. Asiasta kertoo 9to5Mac-sivusto.

Luvassa on Kuon mukaan muun muassa aiempaa suuremmalla näytöllä varustettu MacBook Pro sekä merkittäviä päivityksiä moniin Apple-tuotteisiin.

Kuon mukaan Applelta on tulossa 2019:

  • Uudet iPhone-mallit kooltaan ennallaan säilyvillä 6,5 ja 5,8 tuuman OLED- ja 6,1 tuuman LCD-näytöillä samankokoisilla lovilla yläreunoissa sekä yhä Lightning-liitännöillä USB-C:n sijaan. Uudistuksia iPhoneissa ovat korkean taajuuden Wi-Fi-yhteys, huurrepinnoitettu lasi, kaksisuuntainen langaton lataus, parannettu Face ID, suurempi akku ja kolmoiskamera (ainakin osassa malleja). Lue tästä lisää huhuja vuoden 2019 iPhoneista.
  • 9,7 tuuman iPadin tilalle 10,2 tuuman iPad. Uusi iPad mini päivitetyllä järjestelmäpiirillä. Aiemman tiedon mukaan uusia iPad Pro -malleja odotetaan vasta alkuvuodesta 2020.
  • Täysin uusi design 16-16,5 tuuman näytöllä varustetulle MacBook Prolle ja 31,6 tuuman 6K3K-työpöytänäyttö MiniLED-teknologialla. Näytön lisäksi tulossa on uusi modulaarinen Mac Pro. Uuteen 13 tuuman MacBook Prohon saa jopa 32 gigatavua RAM-käyttömuistia.
  • Apple Watch saa EKG-sydänsähkökäyrämittauksen useammissa maissa. Apple Watchille uusi keraaminen runko.
  • Uusi iPod touch päivitetyllä järjestelmäpiirillä. AirPower-latausalustan ja uusien AirPods-kuulokkeiden toimitukset alkavat vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla.

Täysin uutta tietoa Kuon listauksessa ovat maininta kaksisuuntaisesta langattomasta latauksesta iPhoneissa, jossa Apple seuraa Huaweita ja Samsungia, 10,2 tuuman tarkka näyttökoko uudelle Padille, tieto suurinäyttöisemmästä MacBook Prosta ja Applen kehittämän erillisen näytön koosta sekä Apple Watchin uudistuksista.

AirPowerin ja AirPods-kuulokkeiden lisäksi myös iPad- ja iPod touch -julkistuksia on odotettu alkuvuodelle. Uudet iPhonet ja Apple Watch ovat luvassa jälleen perinteisesti syksyllä, uudet Macit todennäköisesti aikaisintaan kesän aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja