Mainos

Apple julkaisi iOS 9.3.2:n uudelleen uusimmalle iPadille

Apple on julkaissut uudelleen sen iOS 9.3.2 -käyttöjärjestelmän 9,7-tuumaiselle iPad Pro -mallille. Kyseistä mallia kiusannut jumiutuminen on saatu selvitettyä ja iOS:n uusin virallinen versio on jälleen jaossa myös tälle viimeisimmälle iPad-mallille.

Apple julkaisi iOS:n version 9.3.2 maanantaina 16. toukokuuta, mutta pian monet 9,7-tuumaisen iPad Pron omistajat alkoivat valitella, että päivitysyritys johti laitteen jumiutumiseen, johon ei lääkkeitä löytynyt. Muutamaa päivää myöhemmin Apple keskeyttikin päivityksen jakelun 9,7-tuumaiselle iPad Prolle.

Jotkin9,7-tuumaisista iPad Pro -laitteista muuttuivat päivitysyrityksen myötä käyttökelvottomiksi, kun laite tarjosi vikakoodia 56 ja vaati yhdistämään laitteen tietokoneen iTunesiin.Yhdistäminen ei kuitenkaan korjannut ongelmaa, eikä käyttöjärjestelmän päivittäminen tai uudelleenasennus onnistunut. iOS 9.3.2:n uudesta julkaisusta uutisoineen MacRumorsin mukaan osa vikaan törmänneistä käyttäjistä sai Applelta uuden laitteen jumiutuneen tilalle.

Aiemmin tällä viikolla Apple julkaisi sovelluskehittäjille ensimmäisen testiversion tulevasta iOS 9.3.3 -päivityksestä, eikä kyseinen päivitys tullut vielä tarjolle 9,7-tuumaiselle iPad Prolle, mikä viittaa siihen, ettei vikaa siihen mennessä ollut vielä saatu ainakaan varmuudella korjattua.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.