Apple julkaisi iOS 12.3.1:n iPhonelle ja iPadille – sisältää useita virhekorjauksia

Vain joitain viikkoja sitten julkaistun iOS 12.3 -päivityksen jälkeen, Apple on nyt julkaissut iOS 12.3.1 -päivityksen, joka keskittyy pienempien virheiden korjaamiseen. iPhonelle ja iPadille julkaistu päivitys korjaa Applen mukaan viestisovelluksessa ongelman, jonka johdosta tuntemattomien lähettäjien viestit saattoivat näkyä keskusteluluettelossa, vaikka ”suodata vieraat lähettäjät” -valinta oli käytössä. Lisäksi päivitys korjaa ongelman, joka saattoi estää ”ilmoita roskapostista” -linkkiä näkymästä tuntemattomien lähettäjien viestiketjuissa.

Verrattuna aiemmin toukokuussa julkaistuun iOS 12.3 -päivitykseen, ei uusin päivitys tuo iOS-laitteisiin uusia ominaisuuksia. Aiemmassa päivityksessä suurin huomioi oli TV-sovelluksen päivittyminen, joskin 12.3 -päivitys toi mukanaan myös useita muita pienempiä muutoksia.

iOS 12.3.1 -päivityksen jakelu on tällä hetkellä käynnissä, mutta kaikille laitteille päivitys ei välttämättä ole vielä saapunut. iOS 12.3.1 on saatavilla samoille laitteille, joille Apple on aikaisemmin julkaissut iOS 12 -järjestelmäversion.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.