Apple julkaisi iOS 12.3.1:n iPhonelle ja iPadille – sisältää useita virhekorjauksia

Vain joitain viikkoja sitten julkaistun iOS 12.3 -päivityksen jälkeen, Apple on nyt julkaissut iOS 12.3.1 -päivityksen, joka keskittyy pienempien virheiden korjaamiseen. iPhonelle ja iPadille julkaistu päivitys korjaa Applen mukaan viestisovelluksessa ongelman, jonka johdosta tuntemattomien lähettäjien viestit saattoivat näkyä keskusteluluettelossa, vaikka ”suodata vieraat lähettäjät” -valinta oli käytössä. Lisäksi päivitys korjaa ongelman, joka saattoi estää ”ilmoita roskapostista” -linkkiä näkymästä tuntemattomien lähettäjien viestiketjuissa.

Verrattuna aiemmin toukokuussa julkaistuun iOS 12.3 -päivitykseen, ei uusin päivitys tuo iOS-laitteisiin uusia ominaisuuksia. Aiemmassa päivityksessä suurin huomioi oli TV-sovelluksen päivittyminen, joskin 12.3 -päivitys toi mukanaan myös useita muita pienempiä muutoksia.

iOS 12.3.1 -päivityksen jakelu on tällä hetkellä käynnissä, mutta kaikille laitteille päivitys ei välttämättä ole vielä saapunut. iOS 12.3.1 on saatavilla samoille laitteille, joille Apple on aikaisemmin julkaissut iOS 12 -järjestelmäversion.

Lue myös:

    Uusimmat