Mainos

Apple-guru Wozniak vaihtaa öky-Teslan halpisautoon

Applen perustajajäsen Steve "Woz" Wozniak on päättänyt vaihtaa autoa.

Apple-miljardööri Steve Wozniak on hankkimassa rahvaanomaisempaa autoa. "Woz" on jättämässä Teslan Model S -ökymallin rannalle ajaakseen jatkossa paljon tavanomaisemmalla Chevrolet Bolt -sähköautolla.

Wozniak perustelee Facebookissa halujaan muutokselle.

– Kun näin (Tesla) Model 3:n sisätilat ja käyttöliittymät, epäilen, että Teslan olisi vaikea myydä minulle sellaista, hän vastaa Facebook-käyttäjä Garyn kysymykseen syistä vaihdokselle.

Apple-tirehtööri olisi siis mitä ilmeisimmin hankkinut uuden sähköauton joka tapauksessa ja tässä kohtaa Chevyn malli oli hänen mieleensä.

– Auton käyttötavat ovat tarkoin mietityt ja ne toimivat hyvin. Minulla on tapana kertoa, että (Toyota) Prius on ollut elämäni kätevin auto – ajoin sillä 10 vuotta.

Wozniak kertoo, että Boltia pitää ajaa hieman pidempään, että selviää voiko se korvata Model S:n kokonaan Wozniakien käytössä.

– En tarvitse luksusautoa. Meillä on Tesla, mutta se on ainoa sähköauto, jolla voi tehdä pidempiä reissuja. Janetin ja minun täytyy ajaa Boltilla hieman enemmän, että selviää, voiko siitä tulla meidän matka-automme.

Wozniakin ja Facebook-väen keskustelua syvemmälle kahlatessa selviää, että Apple-ikonilla on autotallissaan myös Hummer. Wozniak on ilmeisesti ääripäiden mies, sillä hän omistaa sähköautoja – ja Hummerin, jota suurikulutuksisempaa autoa saa markkinoilta hakea.

---

1:24

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.