Apple esitteli uusia värejä iPhone-koteloille, Watch-rannekkeille ja Beats-kuulokkeille

Apple julkisti uudet iPhonet sekä uuden Apple Watch -älykellon. Tuttuun tyyliin myös iPhone-suojakotelot ja Watch-rannekkeet ovat saaneet uusia värivaihtoehtoja. Tällä kertaa myös Beatsin kuulokkeet ovat saaneet uusia sävyjä.

iPhone XS:lle ja iPhone XS Maxille on tarjolla laajasti Applen omia silikonikuoria, nahkakuoria sekä nahkakoteloita. Normaalisti hinnat ovat olleet astetta alhaisemmat pienemmälle iPhonelle, mutta nyt ne ovat kuorien osalta samat. Silikonikuori maksaa 45 euroa ja nahkakuori 55 euroa. iPhone XS:lle nahkakotelo maksaa 119 euroa ja XS Maxille 149 euroa. Uusina väreinä tarjolla on nektariini, laventelinharmaa, airistonsininen, metsänvihreä ja kivenharmaa.

Apple Watch Series 4:n kanssa Apple julkaisi myös uusia kellorannekkeita. Kaikki vanhat sekä uudet Watch-rannekkeet käyvät kaikkiin Apple Watch-älykelloihin. Urheiluranneke on nyt saatavilla neljässä uudessa värissä, jotka ovat illansininen, nektariini, laventelinharmaa ja kivenharmaa. Urheilurannekkeet maksavat 59 euroa.

Nailonista tehty Sport Loop -ranneke on nyt saatavilla viidessä uudessa värissä ja ne maksavat 59 euroa. Uusia värejä ovat airistonsininen, kiinanruusu, nektariini, myrskynharmaa ja indigo. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu milanolaisranneke on tarjolla nyt kultaisena ja maksaa 159 euroa. Samanhintaiset nahkarannekkeet saivat myös uusia värejä, jotka ovat tummanpinkki, metsänvihreä, airistonsininen ja rubiininpunainen, joka on RED-tuote.

Applen verkkokaupassa Beats Solo3 Wireless -kuulokkeet ovat saatavilla satiinikulta- ja satiinihopea-väreissä. urBeats3-nappikuulokkeet ovat taasen saaneet kolme uutta värivaihtoehtoa, jotka ovat sininen, keltainen ja koralli. Beats Solo3 -kuulokkeet maksavat 299,95 euroa ja urBeats3-kuulokkeet 64,95 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja