Antti Tuisku hyppää Krista Siegfridsin saappaisiin! Juontaa UMK-finaalin: "Tämä on suuri kunnia"

10:09
Antti Tuisku osti keikkataukonsa aikana asunnon Espanjasta: "Tässä voi mennä pidempi aika, kun sinne voi mennä"

Antti Tuisku juontaa Suomen suurimman musiikkishow’n, UMK-finaalin, 20. helmikuuta. Juontajan pestin lisäksi Antti Tuiskulta nähdään kaksi näyttävää esitystä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Tuisku juontaa suoraa lähetystä.

Kymmenettä kertaa järjestettävän Uuden Musiikin Kilpailun finaalin juontajana nähdään poptähti Antti Tuisku. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Tuisku juontaa suoraa televisio-ohjelmaa.

Aiemmin Tuisku on linjannut, etteivät juontotehtävät ole häntä varten, vaikka niihin tehtäviin on yritetty houkutella. UMK-juontajan pesti onkin ainutlaatuinen erityiskeikka.

– Tämä on minulle suuri kunnia ja etuoikeus. Nyt kun kyseessä on juhlavuosi ja yksittäinen spesiaalikeissi, uskaltauduin ottamaan haasteen vastaan, Antti Tuisku kertoo.

Tuiskun täytettävänä on vuodesta 2016 kilpailua juontaneen Krista Siegfridsin saappaat, jotka Tuiskun sanoin ovat "aika suuret". Näiden saappaiden täyttäminen ei aiheuta liikaa paineita, sillä hiottua show'ta rakastava Tuisku on aloittanut treenaamisen jo marraskuussa. 

UMK-finaalissa on luvassa useampi kuin yksi esiintymisnumero ja niin tänä vuonna julkaistua uutta musiikkia kuin tutumpaakin Tuiskua. Artisti lupaa esityksen, jossa hänen oma historiansa yhdistyy tuoreen, viisukansan rakastaman ilmiön kanssa.

– Esitykseni tulee rikkomaan vahvasti aikaisemmin nähtyjä ja koettuja esiintymisiäni, luvassa jotain sellaista mitä ei oo ennen tehty, Tuisku lupaa.

Tuiskun Peto on irti -esitys UMK:n väliajalla 2015 oli monille mieleenpainuva hetki, joka nosti artistin uudelleen koko kansan tietoisuuteen. Tuiskulle itselleen esiintyminen on jäänyt mieleen poikkeuksellisena. 

– Se ei ollut yksi tv-esiintyminen muiden joukossa. Sain mahdollisuuden toteuttaa isomman show’n UMK-ympäristössä ja sen ammattilaisten kanssa, ja olen siitä hirveän kiitollinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja