Antti Holmalta herkkä kuva Priden kunniaksi: "Voitte toki torua, että molemmat kädet rattiin"

Haastattelussa Cheek ja"Cheek"eli Antti Holma 4:50

Näyttelijä Antti Holma julkaisi Instagramissa herkän kuvan, jossa hän toteaa, että rakkaan kädestä pitäminen voi olla vieläkin vaarallista julkisesti.

Katso yllä videolta Antti Holman eli "Cheekin" ja Cheekin haastattelu vuoden 2018 alusta!

Antti Holma, 35, julkaisi viime viikolla ympäri maailmaa juhlitun Priden kunniaksi herkän kuvan Instagram-tilillään.

Muun muassa räppäri Cheekin elämästä kertovan Veljeni vartija -elokuvan pääosassa nähty Holma julkaisi kuvan, jossa kaksi kättä koskettaa toisiaan.

– Voitte toki torua, että molemmat kädet rattiin, mutta tämmöinen voi vieläkin olla vaarallista meikäläisille myös julkisissa. Siksikin on hyvä, että on pride. Hyvää sitä, kaikille! Holma kirjoitti kuvan yhteydessä.


Holma näyttelee JP Siilin ohjaamassa elokuvassa Cheekiä eli Jare Tiihosta ja hänen kaksoisveljeään Jere Tiihosta. Näyttelijä kertoi MTV:lle elokuvan ensi-illan aikoihin, että hän ei joutunut opettelemaan Cheekin koko tuotantoa ulkoa roolia varten.

– Kuvausaikataulu oli erittäin kiireinen. Minulla ei ole samanlaista huminaa ollut päässä koskaan missään muussa työssä. Tämä oli niin omalaatuinen juttu jo ihan teknisesti, kun tein kaksoisroolin, Holma kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Kaksoisroolin tekemisen rinnalla kulkivat tappelukoreografiat ja räppääminen. Sanotaan näin, että en ihan hirveästi muista viime kesästä ja elokuvan kuvauksista. Ne menivät kuin sumussa.

Veljeni vartija -elokuvassa kuullaan Antti Holman räppäämistä. Näyttelijän mukaan tulevaisuudessa julkisuudessa ei tule näkymään Holman räppäävä alter ego.

– Hah! Tuskin. Minähän teen kyllä vähän kaikkea, enkä ole sitä poissulkenut, että sellaista tapahtuisi tuolla vitsihuumoripuolella, Lontoossa asuva näyttelijä sanoo.

– Yritän olla tekemättä turvallisia ratkaisuja. Minulle on tarjottu paikkaa tv-ohjelmien panelistina, mutta en koe sitä nyt ajankohtaisena. Pyrin välttämään turtumista.

Antti Holman Instagram-kuvasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat