Antonio Banderas avioliitosta: Ei koko ajan tarvitse harrastaa seksiä!

Aviossa jo pitkään ollut espanjalaisnäyttelijä hyväksyy sen, että seksi vähenee suhteessa vuosien karttuessa.

Melanie Griffithin kanssa peräti 15 vuotta aviossa viihtynyt espanjalaisnäyttelijä Antonio Banderas on sitä mieltä, ettei seksi ole enää niin olennainen osa avioliittoa.

Mies uskoo, että hänen avioliittonsa salaisuus on sen hyväksyminen, että ajat muuttuvat, kun yhteisiä vuosia kertyy. Pariskunta ei edes tavoittele harrastavansa yhtä usein esimerkiksi seksiä, kuin suhteen alkuaikoina.

– Me haluamme pitää suhteemme raikkaana. Meidän mielestämme ei ole mitään syytä pyrkiä elvyttämään niitä hetkiä, joita koimme suhteemme alkuaikoina. Sitä toivoisi kaiken olevan samanlaista kuin ensimmäiset puoli vuotta yhdessä, mutta se menee ohi. Sitä on vain ymmärrettävä, että jotain uutta on vastassa, Banderas kertoo mietteistään.

Pariskunnan pitkä avioliitto on harvinainen Hollywoodissa.

– Se on totta, että 15 vuoden avioliitto Hollywoodissa tuntuu aivan uskomattomalta. Perhe yhdistää meitä. Kyse ei kuitenkaan ole vain meistä kahdesta, vaan myös lapsistamme, mies muistuttaa.

Griffithillä on edellisestä suhteestaan kaksi lasta, 22-vuotias Dakato sekä 26-vuotias Alexander. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, 14-vuotias tytär Stella.

– Lapseni ovat elämäni valo, Banderas herkisteli.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Contactmusic

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja