Antisankari Venom saa jatko-osan – Klonkkuna tunnettu Andy Serkis istahtaa ohjaajan tuolille

Venom-elokuvan traileri 2:29
Viime vuonna ilmestyneen Venom-elokuvan traileri.

Tom Hardyn tähdittämä Venom-elokuva saa jatko-osan.

Netflixille Mowgli: Legend of the Jungle -elokuvan ohjannut Andy Serkis kokeilee jälleen siipiään ohjaajana.

Serkis on kiinnitetty Venom-elokuvan jatko-osan ohjaajaksi. Viime syksynä ilmestynyt Venom takoi noin 800 miljoonaa euroa lipputuloja, joten jatko-osaa osattiin odottaa.

Ensimmäinen elokuva keskittyi Tom Hardyn esittämän Eddie Brockin elämän ympärille, kun Venom-symbiootti ottaa hänet haltuunsa. Elokuva sai vaihtelevan vastaanoton kriitikoilta, mutta upposi yleisöille hyvin. Serkis hehkutti uutta pestiään omalla Instagram-tilillään.

– Se todella tapahtuu. Voin tuntea sen, symbiootti on löytänyt kotinsa minusta ja olen valmis kyytiin. En malta odottaa, Serkis kirjoitti julkaisuun.

Serkis tunnetaan parhaiten rooleistaan liikkeentallennusteknologian avuilla tuotettuina hahmoina. Hänen uransa ampaisi nousukiitoon Taru Sormusten Herrasta -trilogiasta, jossa hän esiintyi Klonkku-hahmona. Lisäksi Serkis on nähty Caesar-apinana uudessa Apinoiden planeetta -trilogiassa sekä Snoke-pahiksena kahdessa viimeisimmässä Star Wars -saagan osassa.

Tietojen mukaan Serkis hankittiin Venom-jatko-osaan juuri liikkeentallennusteknologian tuntemuksensa vuoksi. Ensimmäinen Venom-elokuva alusti jatko-osaa sarjakuvista tutun Carnage-hahmon kautta. Carnagena elokuvassa vilahti Woody Harelson. Harelson ja Serkis työskentelivät yhdessä Sota Apinoiden planeetasta -elokuvan parissa.

Venom on Marvelin hahmo, mutta valkokankaalla hahmon oikeudet omistaa Sony. Serkis on aiemmin esiintynyt Marvelin leivissä Avengers: Age of Ultron ja Black Panther -elokuvissa.

Lue myös:

    Uusimmat