Anthoine Hubert oli tehnyt Renault-sopimuksen juuri ennen kuolemaansa – F1-legenda Alain Prost surun murtama nuoren kuskin menetyksen takia

Järkyttävä kolari Eau Rougessa – auto katkesi keskeltä kahtia 1:47
Anthoine Hubertin onnettomuus hiljensi Belgian Span tapahtumat lauantaina.

Lauantain F2-kilpailussa Belgian Spassa menehtynyt ranskalaiskuljettaja Anthoine Hubert oli juuri tehnyt sopimuksen vuoden 2020 ajopaikasta, kertoo Renault’n johtoportaassa toimiva F1-legenda Alain Prost.

Hubert, 22, sai surmansa usean auton kolarissa Span radan Eau Rouge -mutkan jälkeen. Hän kuului Renault’n junioriohjelmaan ja oli kahden kisavoittonsa jälkeen saanut jo jalansijan tiimin akatemiassa.

– Hän ajoi meille F1-testin tänä vuonna Itävallassa. Meillä olimme juuri eilen tehneet hänelle ohjelman F2:een ensi vuodeksi, Prost paljastaa Motorsport.comin mukaan.

– Halusimme auttaa hänet mahdollisesti F1:iin asti, joten tämä on erittäin surullista. Sanoja ei löydy. 22-vuotias on liian nuori.

– Minä puskin häntä eteenpäin akatemiassa, ja puhuimme usein keskenämme. Hän oli mukava poika. Erittäin älykäs, fiksu ja utelias, Prost kuvailee suojattiaan.

Hubertin kuoleman takia sunnuntain F2-kisa jätettiin ajamatta, mutta Belgian F1-startti tapahtuu suunnitellusti kello 16.10 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat