Järkytys iski kesken haastattelun: Lewis Hamilton kangistui kauhusta nähtyään kuolemaan johtaneen F2-kolarin

Järkyttävä kolari Eau Rougessa – auto katkesi keskeltä kahtia 1:47
Anthoine Hubert kuoli rajussa onnettomuudessa Belgian Span radalla.

Järkytys laskeutui Span radan varikkoalueelle lauantaina, kun F2-kisassa tapahtui ranskalaiskuljettaja Anthoine Hubertin kuolemaan johtanut onnettomuus. Mercedes-tähti Lewis Hamilton näki tilanteen televisioruudulta kesken haastattelun. 

MAINOS

F1 palaa kesätauolta!

Belgian GP suorana 30.8.-1.9.
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Belgian F2-kisa keskeytyi jo toisella kierroksella, kun Hubertin ja Juan Manuel Correan autot osuivat hurjalla vauhdilla toisiinsa. Kolarin seuraukset olivat järkyttävät: Hubert kuoli saamiinsa vammoihin, sairaalahoidossa olevan Correan tila on vakaa.  

Aiemmin lauantaina lähtöruuduista aika-ajoissa taistelleet F1-kuskit hoitivat mediavelvollisuuksiaan kolarin tapahtumishetkellä. 

Kolmanteen ruutuun ajanut Lewis Hamilton oli juuri antamassa televisiohaastattelua, kun hänen huomionsa siirtyi vieressä olleeseen monitoriin. 

– Ohhoh. Toivottavasti tuo kaveri on kunnossa. Wow. Tuo on järkyttävää, haastattelun keskeyttänyt Hamilton sai sanotuksi. 

Red Bullille kesätauolla siirtynyt Alexander Albon jätti myös oman mediaistuntonsa kesken, kun hän havahtui tapahtumiin. Hän tajusi jotain traagista tapahtuneen, kun häntä tentanneet toimittajat pälyilivät kuskin takana ollutta tv-ruutua. 

F2-sarjan sunnuntain kisa Belgiassa on peruttu tragedian vuoksi. F1-kilpailu ajetaan normaalisti. 

Lähde: bbc.com

Lue myös:

    Uusimmat