Annihilator on sekä bändi että sooloprojekti

Kanadalaisen Jeff Watersinbändi Annihilator yhdistää nopean tiukan thrashin ja perinteisen, melodisemman hevin. Kitaristi-laulaja Waters sanoo, että Annihilator elää nyt hyviä aikoja. Uusi levy on onnistunut, myy hyvin ja keikoilla riittää yleisöä.

- Soitan levyillemme bassot ja lähes kaikki kitarat. Tuotan, miksaan ja huolehdin taloudesta. Laulaja-kitaristi Dave Paddenin pysyttyä bändissä vuosia, sooloprojektistani on kuitenkin jostain syystä tullut puoleksi oikea bändi.

- Slayerin, Megadethin ja Metallican kaltaisten isojen metallinimien lisäksi on ryhmä väliluokan bändejä, jotka eivät koskaan muuttaneet tyyliään. Testament, Exodus, Overkill ja Annihilator ovat tehneet töitä tauotta. Keskitason suosiota nauttiville pitkän linjan bändeille aika on hyvä. Moni meistä on julkaissut tänä vuonna hyvän levyn.

- Big Four -kiertueen myötä Metallican ja kumppaneiden huomiosta osa tulee myös bändeille, jotka aloittivat uransa hieman Metallican ja Slayerin jälkeen.

Annihilatorin uran kohokohtana Waters pitää Painkiller-yhteiskiertuetta Judas Priestin kanssa. Kiertueen kolmas bändi oli uraansa aloitteleva Pantera.

- Cooleinta oli kiertää hevin isien, eli Judas Priestin kanssa ja jakaa bussi nuoren Panteran kanssa. Näimme heistä tulevan 90-luvun tärkein metallibändi.

Oheisessa haastattelussa Jeff Waters kertoo kitaratyylistään, urastaan ja vaikutteistaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja