Anni ja Ilkka Ihamäki juhlistivat ensimmäistä hääpäiväänsä –  Anni hehkuttaa puolisoaan: "Ihana mies"

Haastattelussa Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki 5:39
Anni Ihamäki kertoi maaliskuussa 2022 toisen raskautensa sujumisesta Radiogaalan punaisella matolla.

Ihamäet viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä 14. elokuuta. 

Juontaja Anni Ihamäki viettävät puolisensa Ilkka Ihamäen kanssa ensimmäistä hääpäivää 14. elokuuta. Pariskunta meni vuosi sitten naimisiin, ja hääjuhlia vietettiin kaikessa hiljaisuudessa samassa tilaisuudessa, jossa heidän tyttärensä sai nimen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ensimmäinen hääpäivä! Juhlimme kastelemalla pihamme kukkia! Vika kuva tältä päivältä ja muut tältä päivältä vuosi sitten. Ihana päivä! Ihana mies! Anni hehkuttaa.

Postauksen kommenttikenttä on täyttynyt onnentoivotuksista.

Apua! Enhän mä tajunnut onnitella, kun juteltiin. Ihanaa ekaa hääpäivää ja monia armorikkaita vuosia! Vappu Pimiä onnittelee. 

– Onnea ja niin paljon rakkautta! Tuija Pehkonen toivottaa. 

–  Love is in the air. Onnea! Ootte best! Susanna Laine kirjoittaa. 

Viime viikolla pariskunta kertoi muuttaneensa uuteen kotiin. Perheen uusi koti remontoitiin kauttaaltaan ennen muuttoa, ja on nyt Annin Instagram-päivityksen mukaan melkein valmis.

Annin jakamien Instagram-kuvien taustalla näkyy vilaus perheen uuden kodin keittiöstä.

– Päivää! Voi jestas me ollaan vihdoin ja viimein muutettu uuteen kotiin! Remppa on melkein valmis ja tänään saatiin muun muassa lastenhuoneisiin pimennysverhot! Pyyhkeet ikkunoissa saivat väistyä, vaikka olivat niin kovin nätit, Anni kirjoitti Instagram-postauksensa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Anni kirjoittaa perheen kodista tulleen juuri heidän näköisensä. Hän lupaa someseuraajilleen alkavansa pian jakaa Instagram-tililleen ennen-jälkeen -tyylisiä kuvia perheen uudesta kodista.

Anni ja Ilkka Ihamäki avioituivat viime vuoden elokuussa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, joista ensimmäinen syntyi lokakuussa 2020 ja toinen viime vuoden maaliskuussa. Annilla on myös aiemmasta suhteestaan vuonna 2009 syntynyt poika.

Lue myös:

    Uusimmat