Mainos

Annabellella, 3, on alle vuosi elinaikaa – surun murtama äiti: ”Jos en ylläpidä toivoa, en pääsisi aamuisin ylös sängystä”

Kolmevuotias tyttö on aina halunnut auttaa ja ilahduttaa ympärillään olevia ihmisiä. Valitettavasti hänellä ei ole enää paljoa aikaa jakaa ylitsepursuavaa rakkautta ympärilleen.

Kolmevuotias Annabelle Potts on iloinen nuori tyttö, joka pitää mielellään huolta vanhemmistaan ja pikkuveljestään. Valitettavasti tytön elämä on päättymässä aivan liian aikaisin, sillä hänelle on diagnosoitu aggressiivinen aivotyvikasvain. Tytölle on annettu vain yhdeksän kuukautta elinaikaa.

Kasvainta vastaan pyrittiin taistelemaan kuuden viikon pituisella sädehoitojaksolla, mutta pian lääkärit joutuivat toteamaan, että mitään ei ollut tehtävissä. Tyttö lähetettiin kotiin viettämään viimeisiä elinkuukausiaan yhdessä perheensä kanssa.

Diagnoosi on ollut tytön vanhemmille Kathielle ja Adamille todella raskas paikka. Sädehoidon lopettamisesta huolimatta vanhemmat eivät ole halunneet antaa periksi, vaan taistelevat löytääkseen toimivan hoitokeinon heidän pienelle tytölleen.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jos en ylläpidä toivoa, en pääsisi aamuisin ylös sängystä. Jos en ajattele hänen parantuvan, en pysty kohtaamaan päiviä. Minun täytyy ajatella, että hän tulee kuntoon, äiti kertoo tuntemuksistaan.

"Elämäni päättyi siihen paikkaan"

Äiti kertoo, että Annabelle on tuonut heidän elämäänsä paljon iloa. Heti pikkuveljen syntymän jälkeen hän otti isosiskon roolin ja lohdutti vauvaa aina tämän itkiessä. Tytön sairaus paljastuikin, kun aina niin kiltin tytön käytös muuttui yhtäkkiä vuonna 2016, ja hän alkoi herätä öisin painajaisiin.

Lääkärit kuin psykologitkaan eivät löytäneet syitä tytön painajaisille. Sen jälkeen, kun tytön puhe alkoi puuroutua, lääkärit alkoivat epäillä aivokasvainta, mutta totesivat tytön kärsivän ainoastaan keskikorvan tulehduksesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Joulukuussa asiat alkoivat kuitenkin mennä pahempaan suuntaan; tyttö alkoi ontua ja voida pahoin. Äiti vei tytön sairaalaan, jossa tilanne todettiin kriittiseksi. Tutkimukset paljastivat kamalat uutiset; Annabelle kärsi aggressiivisesta aivokasvaimesta, jota ei sijaintinsa vuoksi voinut leikata.

– Kysyin välittömästi, kuinka kauan meillä on aikaa. He sanoivat, että puhutaan kuukausista, ei vuosista. En ole koskaan tuntenut mitään sellaista ennen. Menin rikki, aivan kuin elämäni olisi päättynyt siihen paikkaan, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tyttö voi vielä hyvin, vanhemmat pelkäävät koko ajan sitä hetkeä, jolloin tytön kunto alkaa mennä huonompaan suuntaan. Se voi tapahtua milloin vain, vaikka yhdessä yössä. Äiti kertoo olevansa kiitollinen jokaisesta aamusta, jolloin hän saa herätä ja nähdä tyttärensä olevan kunnossa.

Annabelle on aina auttanut muita, nyt on vanhempien vuoro auttaa tyttöä viettämään elämänsä viimeiset kuukaudet parhaalla mahdollisella tavalla. 

Lähde: Kidspot

***

2:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.