Anna isälle persoonallinen isänpäivälahja – katso ideat!

Isänpäivää juhlitaan jälleen tänä sunnuntaina. Ostatko isällesi joka vuosi perinteisen solmion tai lompakon? Lue lahjaideat ja muista isää tänä vuonna persoonallisella lahjalla.

Isänpäivä on loistava tilaisuus hemmotella isää ja osoittaa, kuinka paljon tämä merkitsee. Panosta tänä vuonna kekseliääseen lahjaan ja valitse se isän persoonallisuuden mukaan.

Trendikäs isä

Onko isäsi tyylikäs ja aina ajan hermolla? Anna hänelle lahjaksi viimeisintä muotia olevat aurinkolasit. Merkkideodorantit ja tuoksut ovat myös varma valinta isälle, joka panostaa ulkonäköönsä.

Sporttinen isä

Urheilullinen isä varmasti ilahtuu lahjasta, joka liittyy jotenkin hänen harrastukseensa. Panosta golf- tai tennissettiin! Pitääkö isäsi myös sisälajeista? Osta hänelle tikkataulu, shakkilauta tai joku uusi peli, josta koko perhe voi nauttia.

Lukutoukkaisä

Viettääkö isäsi kaiken vapaa-aikansa kirjojen parissa? Miksi et ostaisi hänelle siis jotakin kirjallisuuteen liittyvää? Ota selvää, minkä kirjan isäsi haluaisi seuraavaksi lukea. Panosta lämpimään ajatukseen ja hanki isällesi kirja, joka kertoo isä-lapsi-suhteesta.

Tekninen isä

Markkinoilta löytyy vaikka mitä ideoita isälle, joka rakastaa teknologiaa ja haluaa aina omistaa kaikki uusimmat laitteet. Jos budjettisi antaa periksi, osta hänelle uusi kännykkä, iPod, kamera tai DVD-soitin. Miten olisi partakone tai jokin urheilulaite?

Mekaaninen isä

Rakastaako isäsi rakentamista? Hän varmasti ilahtuu, jos ostat hänelle uusia työkaluja kuten ruuvimeisseleitä, jakoavaimia ja vasaroita.

Vaatteet ja asusteet

Jos mikään yllä olevista ei tunnu sopivalta sinun isällesi, vaatteet ja asusteet ovat varma vaihtoehto. Osta hänelle asiallinen kauluspaita, sillä niitä isäsi tarvitsee aina. Myös rennot T-paidat toimivat. Isäsi ilahtuu varmasti myös nahkavyöstä tai kalvosinnapeista!

Elokuva- tai teatteriliput

Elokuva- ja teatteriliput ovat antavat isälle omaa aikaa. Haluatko tarjota isälle romanttiset treffit? Varaa siis liput vain hänelle ja äidillesi. Jos haluatte viettää aikaa koko perheellä, lähtekää kaikki viettämään mukavaa iltaa ulos. Myös DVD-kokoelma isäsi lempielokuvista on varmasti toivottu lahja.


MTV3/Helmi

Kuva: Shuttestock

Lähde: Fathersdaycelebration.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja